Kupte si zadarmo dobíjecí kupon

Také se vám stává, že se vám kredit na předplacené kartě vybije rychleji, než byste si přáli? Snadná pomoc – dobíjecí kupony si nyní můžete koupit prakticky zadarmo.
Také se vám stává, že se vám kredit na předplacené kartě vybije rychleji, než byste si přáli? Snadná pomoc – dobíjecí kupony si můžete koupit téměř zadarmo. Jediné, co zaplatíte, bude čas strávený surfováním po Internetu.

Věrnostní systém Fazole totiž ve spolupráci s webem GSM4U uvedl docela zajímavou novinku – za fazole si můžete koupit kupony pro karty Go a Twist. Oskarty bohužel chybí kvůli jiné obchodní politice Oskara.

Že nevíte, co jsou Fazole? Je to věrnostní systém, kdy po registraci na mateřském webu Fazolí surfujete po Internetu a sbíráte fazole. Někdy za pouhou návštěvu stránky, někdy za úkol. A právě za tyto „naklíčené“ fazole si můžete v různých obchodech koupit různé věci.

Pokud tedy máte dost fazolí, abyste si mohli koupit kupon, stačí, když zajdete na web GSM4U a fazolky utratíte. Kupon Twist v hodnotě 400 Kč stojí 5000 fazolí, kupon Go v hodnotě 300 Kč pak 3750 Kč. Nutno ale dodat, že GSM4U není jediný web, který takto prodává kupony; takových je daleko víc. Jejich aktuální seznam najdete na webu Fazolí, stejně jako seznam všech webových obchodů, kde můžete naklíčené fazolky utrácet.

Diskuze (5) Další článek: Paegas utajuje tarif!

Témata článku: , Fazole, Kup, Snadná pomoc