Kwilt je váš osobní cloud, ve kterém máte fotky i videa pod kontrolou. Bez nevýhod se neobejde

Jak se pozná, že jsou cloudová úložiště v mainstreamu? Tak, že se Kwilt 2 a Kwilt 3 prezentují jako nejlepší alternativa ke cloudu. Není to úložiště samo o sobě, disk k němu musíte teprve připojit, takže kapacita je pouze a jen na vaší volbě. Kwilt udělá to, že se postará o automatickou zálohu veškerých fotek a videí ze všech možných zařízení a pak je autorizovanému uživateli zpřístupní přes internet a aplikace na Androidu, Apple iOS a Windows.

Výhody jsou zřejmé. Fotky máte plně pod kontrolou, nikdo k nim nepřistupuje, nikdo je neanalyzuje, všechno je v plném rozlišení a zdarma (tedy poté, co zaplatíte zařízení). Nevýhody? Jakmile vám dojde kapacita, musíte koupit větší/další disk. Jakmile disk havaruje, přišli jste o všechna data.

Krabičky Kwilt 2 a Kwilt 3 staví na popularitě předchozích verzí Shoebox (Mini a Plus) a přidávají nové funkce. Výkonnější procesory pro rychlejší zpracování, rychlejší konektivita od čtečky paměťových karet přes USB až po ethernet. Kwilt 3 oproti „Dvojce“ má vyšší výkon a ještě rychlejší ethernet. Ceny jsou 60, resp. 112 dolarů (tedy asi 1 600 a 3 000 Kč).

Představení úložiště Kwilt:

Diskuze (4) Další článek: Šílený patent od LG: smartphone má mít na zádech rovnou 16 fotoaparátů!

Témata článku: , , , , , , Kontrola, Možné zařízení, Nevýhoda, Plné rozlišení, Apple IOS, Transfer, Ethernet, Disk, Úložiště, Dolar, Vaš, Osobní cloud, Nejlepší alternativa, Fotka, Vysoký výkon, Neo +, Cloudové úložiště, Neo, Rychlé zpracování,