Letní akce Samsungu – nové modely Galaxy až o 4 000 Kč výhodněji a microSD karta jako bonus

Společnost Samsung si pro fanoušky svých telefonů připravila speciální letní akci, během které nabízí výměnu jakéhokoliv telefonu nebo tabletu za nové modely Samsung Galaxy s cenovým zvýhodněním.
Klepněte pro větší obrázek

K výkupní sumě za staré zařízení Samsung ještě přidá speciální bonus v rozmezí od 2 000 do 4 000 Kč. Jeho výše se odvíjí od nově zakoupeného zařízení. Při koupi nejnovějších vlajkových lodí Galaxy S9 a S9+ navíc získáte i 256GB microSD kartu. Do této letní akce Samsung zařadil modely Galaxy S9+, S9, S8+, S8, Note8, A8, A6+ a A6. Akce trvá do 5. srpna 2018.

Postup výkupů a uplatnění bonusu:

1. Registrace nového zařízení:

Na stránce www.novysamsung.cz zákazník nejprve zaregistruje údaje o novém zařízení – model nového zařízení, jeho IMEI číslo, datum nákupu, kopii účtenky nebo faktury nového zařízení. Doklad o koupi bude akceptovaný s datem maximálně 5. srpna 2018. Registrace potřebných údajů na stránce www.novysamsung.cz bude možná do 9. srpna 2018. Na jednu registraci zákazníka je možné zaregistrovat jeden model nového zařízení Samsung.

2. Registrace starého zařízení:

Na stránce www.novysamsung.cz zákazník zaregistruje všechny potřebné informace včetně svých osobních údajů a čísla bankovního účtu pro zaslání částky za výkup starého zařízení a bonusu. Dále zadá informace o stavu starého zařízení, které chce odprodat a uvede způsob, jakým chce svoje staré zařízení odevzdat. Odevzdání starého zařízení může zákazník učinit osobně na vybraných servisních centrech společnosti Samsung, nebo na vybraných obchodních místech, kde si hned odnáší nový telefon. Telefon je možné také poslat zdarma kurýrem. Výběr dopravy si zákazník volí sám v posledním bodu registrace na www.novysamsung.cz.

3. Bonus:

  • Výkupní suma za staré zařízení bude zákazníkovi vyplacena po ověření stavu zařízení. Částka bude zákazníkovi vyplacena osobně na vybrané prodejně nebo bude zaslána bankovním převodem na účet zákazníka.
  • Finanční bonus k novému zařízení bude zákazníkovi zaslán bankovním převodem na jeho účet po ověřená správnosti zaregistrovaných údajů do 35 pracovních dnů.
  • Extra bonus v podobě 256GB paměťové karty bude zákazníkovi zaslán poštou na jím zvolenou adresu po ověření správnosti zaregistrovaných informací. Nárok na microSD paměťovou kartu mají jen ti zákazníci, kteří si zakoupí Samsung Galaxy S9 nebo S9+.
Klepněte pro větší obrázek

Další informace o aktuální bonusové akci a podrobná pravidla jsou k dispozici na stránce www.novysamsung.cz

Další článek: LG neopustilo nižší třídu. Model X2 ale díru do světa neudělá