Léto s Paegasem: mobil za tři koruny

Naši operátoři pro nás o prázdninách připravili mnoho pěkných dárků. Paegas samozřejmě také nechtěl zůstat pozadu, proto pro své tarifní zákazníky připravil speciální nabídku Paegas Mobil Extra - Motorola T2288R + Twist karta za tři koruny. A to bez žádného dalšího poplatku.

Paegas Mobil Extra je standardní služba pro všechny tarifní zákazníky společnosti RadioMobil, kdy po uplynutí vaši Účastnické smlouvy na dobu určitou máte možnost za jednorázový poplatek 1999 Kč koupit nový telefon za dotovanou cenu. Je tu však jeden háček - musíte se Paegasu „upsat“ na další 2 roky. Paegas tuto nabídku ale nyní trochu inovoval.

Pokud patříte mezi uživatele některého z tarifních programů sítě Paegas a v nejbližších třech měsících vám uplyne sjednaná doba trvání vaší Účastnické smlouvy či pokud máte Účastnickou smlouvu na dobu neurčitou a služeb sítě Paegas využíváte nejméně šest měsíců, pak můžete využít speciální letní nabídku Paegas Mobil Extra.

Tato nabídka spočívá v tom, že při nákupu Motoroly T2288R budete za využití služby Paegas Mobil Extra platit pouze 1 Kč namísto původních 1999 Kč. Samotný přístroj vás pak bude stát další korunu a když si ještě korunu připlatíte, pak budete moci získat i předplacenou kartu Twist s kreditem 400 Kč. Za pouhé 3 Kč (bez DPH) tedy můžete získat Motorolu T2288R a předplacenou kartu Twist.

Tato nabídka platí pouze do 31. srpna 2001. Pokud byste si přáli koupit jiný telefon než Motorola T2288R, pak budete muset zaplatit standardní poplatek za využití Paegas Mobil Extra, který činí 1999 Kč.

Diskuze (5) Další článek: Oskar: vyjádření k článku Zjistěte si tarif kteréhokoliv uživatele Oskara

Témata článku: , , Paegas, Mobil, Léto, MOBI