LG G1700: nové levné LG jen pro ruský trh?

Na ruských serverech se objevily první informace o novém telefonu společnosti LG označovaném G1700. Jedná se o levný, duální telefon s kompaktními rozměry a základními funkcemi. Jeho rozměry jsou 101 × 44 × 20 mm a hmotnost příjemných 80 gramů. Energii zajišťuje akumulátor Li-Ion s kapacitou 700 mAh, který umožňuje telefonu výdrž v pohotovostním režimu až 300 hodin a 120 minut hovoru.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Výbava odpovídá zaměření. Displej je pouze pasivní a dokáže zobrazit čtyři tisíce barev při rozlišení 128 ×128 bodů. Fotoaparátem telefon vybaven není. Do adresáře se vejde 200 jmen se třemi čísly a e-mailovou adresou. Posílat a přijímat umí zprávy SMS, EMS i MMS. Spojení se světem internetu zajišťuje WAP 1.2.1 a GPRS třídy 10. Vyzvánění je šestnáctihlasé.

V nabídce doplňkových funkcí najdeme budík, kalendář, kalkulačku, konvertor jednotek, diktafon na 40 sekund záznamu, stopky a tři hry. O Javě se neoficiální zdroje nezmiňovaly. Cena telefonu by se v přepočtu měla vejít do pěti tisíc korun, zatím však nevíme, zda se bude prodávat také u nás.

Diskuze (1) Další článek: Tajný Sony Ericsson Clara: první pořádné fotky

Témata článku: LG, , Nov, Trh, Ruský server, , Rusk, Pro +