LG otevřelo obchod s aplikacemi i pro Čechy, vše je zdarma

LG otevírá brány svého obchodu s aplikacemi konečně i pro českého uživatele. V LG Application Store si můžete zdarma stáhnout tapety, vyzvánění, hry a některé drobné aplikace, převážně na platformě Java. Obchod by se měl dál rozvíjet s nástupem chytrých telefonů LG. Výrobce počítá s platformami Android a Windows Phone 7. 

Kategorie aplikací v LG Application Store pokrývají oblasti od práce a vzdělávání přes zábavu a komunikaci po zdraví a životní styl. Každý si tak může na svůj telefon nahrát slovníky, aplikace pro připojení na Facebook nebo Twitter, mobilní horoskop nebo protahovací cviky jógy, které zvládne i v kanceláři.

Klepněte pro větší obrázek
Ukázka webové podoby obchodu LG Application Store

Společnost LG zvolila na českém a slovenském trhu ojedinělou strategii a všechny aplikace nabízí zdarma. „Na stránkách Application Store najdete tři kategorie aplikací odlišené podle náročnosti. Nejjednodušší aplikace je možné stáhnout ihned po registraci. Složitější aplikace je možné získat za nasbírané body, které uživatelé obdrží za hodnocení aplikací, recenze či doporučení přátelům,“ říká Jong Sung Oh, generální ředitel společnosti LG Electronics CZ.

Javové aplikace jsou dostupné jak pro smartphony, tak i pro ostatní modely telefonů. U každé aplikace je k dispozici seznam telefonů, které ji podporují; stejně tak je možné si zvolit typ svého telefonu a nechat si zobrazit všechny vhodné aplikace. LG Application Store naleznete zde, pro stahování obsahu je třeba provést bezplatnou registraci.

Zdroj: tisková zpráva LG

Váš názor Další článek: T-Mobile CZ má nového šéfa. Němce vystřídá Čech

Témata článku: LG, , , , Žďár, Pro +, Aplikace, Čech, Obchod, Čechy