LG představuje nová bezdrátová sluchátka pro mobily

LG na českém trhu rozšiřuje základnu mobilního příslušenství o trojici bezdrátových headsetů Tone+, Tone Ultra a Gruve, určených pro použití s mobilními zařízeními. Tři nové modely Bluetooth sluchátek jsou podle slov výrobce určeny pro manažery, sportovce a příznivce hudby. LG si dalo záležet také na designu, což vyústilo v ocenění Red Dot pro nejvyšší ze sluchátkových modelů. Všechny nové modely budou v prodeji během července v LG Showroom v pražském obchodním centru Harfa.

LG Gruve (HBS-600)

Tato sluchátka jsou určena ke klasickému poslechu hudby v otevřených i uzavřených prostorech Technologie Sound Revolution vzájemně vyvažuje basy a výšky, aby nebyla potlačena žádná ze složek hudby. Sluchátka LG Gruve jsou kompatibilní s kompresní technologii apt-X, podporují zvuk v HD kvalitě a zvládnou i hlasové ovládání od Googlu. Součástí balení je 3,5mm jack-jack kabel se zabudovaným mikrofonem, takže sluchátka můžete používat i jako klasický drátový headset. LG Gruve se budou prodávat s doporučenou cenovkou 2 200 Kč.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

LG Tone+ (HBS-730)

Tone+ jsou špuntová sluchátka, jejichž most se nosí okolo krku a pamatuje si jeho tvar. Dobře se proto hodí pro sportovce nebo ty, kteří se u poslechu hudby aktivně hýbou. Kromě přehrávání hudby sluchátka upozorní vibracemi na příchozí hovor, zvukově na vybití baterie a přes Bluetooth mohou být ve spojení se dvěma telefony. Pomocí androidové aplikace BT Reader si do sluchátek můžete nechat dokonce přečíst textovou zprávu. Sluhátka LG Tone+ existují v černé, bílé a růžové barvě, prodávat se budou za doporučenou cenu 1 650 Kč.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

LG Tone Ultra (HBS-800)

Tone Ultra jsou vylepšenou variantou modelu Tone+. Nabídnou všechny jejich funkce včetně podpory aptX, jejich tělo je však lehčí a stylovější. Právě tento model si vysloužil ocenění Red Dot Design a cenu IDEA Award. Sluchátka se chlubí výdrží až 10 hodin pro hovor nebo přehrávání hudby a až 500 hodin v pohotovostním režimu. LG Tone Ultra jsou dostupná v bílé a černé barvě za doporučenou cenu 2 750 Kč.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (1) Další článek: Jak to sviští na Vysočině: LTE-A od O2 dosahuje rychlosti 175 Mb/s

Témata článku: LG, , , , , , Pře, Sluch, Bezdrátový headset, Mobil, HBS, Nov, Uzavřený prostor, Bezdrátová, Pro +, Zabudovaný mikrofon, MOBI,