LG si oblíbilo „límečky“. Kolem krku už můžete nosit nejen sluchátka, ale i reproduktory

Vedle levitujícího reproduktoru uvedlo LG na letošním veletrhu CES 2017 v Las Vegas další novinky z kategorie audio příslušenství. Jihokorejci rozšiřují řadu Tone, která byla doposud známá zejména díky sluchátkům v podobě límcovité konstrukce. Okolo krku ale nově budete moci nosit i reproduktory.

Nositelné reproduktory

LG Tone Studio (HBS-W120) je hybridní zařízení, které kombinuje Bluetooth reproduktor se sluchátky v konstrukci límce. Most obsahuje rovnou čtveřici repráků – dva pro výšky a středy, další dva vibrační pro dokreslení basů. Pokud vás přestane bavit hudba linoucí se z krku, můžete ze zařízení povytáhnout špuntová sluchátka jako u starších modelů řady Tone.

Klepněte pro větší obrázek
LG Tone Studio

Neckset má poskytnout zvuk DTS a hodí se proto například k pouštění zvuku z filmů. K tomuto účelu slouží také zajímavá funkce Dual Play, pomocí níž můžete sdílet hudbu ze stejného zdroje s dalším zařízením LG Tone Studio. Kvalitu bezdrátového zvukového přenosu přes Bluetooth má zajistit blíže nespecifikovaný Hi-Fi převodník (DAC) a podpora 24bitového kodeku aptX.

„AirPods od LG“

Další novinkou jsou bezdrátová sluchátka LG Tone Free (HBS-F110). S nadsázkou je můžeme nazvat jako „AirPods od LG“ s tím rozdílem, že místo do dokovací stanice ve formě krabičky u Applu se v provedení LG vkládají samostatná sluchátka opět do límcové konstrukce okolo krku, kde se dobíjejí. V případě příchozí notifikace na připojený smartphone celý most zavibruje.

Klepněte pro větší obrázek
LG Tone Free

LG v řadě Tone dále uvádí nové generace headsetů Tone Infinim (HBS-920) s technologií Metal Layer Speaker pro čistší zvuk a Tone Ultra (HBS-820) s duálními mikrofony MEMS vyvinutými ve spolupráci se značkou JBL. Uvedené čtyři novinky tak doplní stávající portfolio headsetů Tone Platinum, Tone Active+, Tone Pro a LG Force. Cena a dostupnost novinek zatím nebyla oznámena.

Diskuze (5) Další článek: Smartphony Huawei P9 a P9 Plus prolomily desetimilionovou prodejní hranici

Témata článku: LG, , , , , , , , , , , Sluch, Další zařízení, Zajímavá funkce, Nos, Lime, HBS, Hybridní zařízení, Krk, Bluetooth reproduktor, MEMS, Reproduktor, Duální mikrofon, Příchozí notifikace, Připojený smartphone,