LG šlápne na plyn, letos chce představit třetí vlajkový model

LG se pohybuje mezi mobilními výrobci dloudobě okolo pátého místa a jasně tak patří mezi nejvýznamnější světové hráče. Jihokorejské dvojce se ale nedaří dosahovat takových prodejů, jako jeho konkurenčnímu krajanovi Samsungu nebo americkému Applu. LG chce proto podpořit svoje smartphonové portfolio uvedením třetího vlajkového modelu na trh v letošním roce, píše portál Focus Taiwan.

Klepněte pro větší obrázek
Připravovaný model by měl navázat na loňské LG G Pro 2, které se prodávalo hlavně v Asii

LG v letošním roce uvedla již dva špičkové smartphony. V lednu na veletrhu CES to byl zahnutý LG G Flex2, v dubnu na premiéře v Londýně potom LG G4 s koženými zády. Posílení pozic LG by se mělo týkat zejména asijských trhů, zdroj uvádí konkrétně Tchaj-wan. Dá se tedy očekávat, že připravované zařízení bude mít parametry phabletu s velkým displejem a možná také stylusem. Novinka by měla navázat na model LG G Pro 2. Termín uvedení a dostupnost pro další trhy v tuto chvíli neznáme.

Diskuze (2) Další článek: Samsung brzy představí Galaxy A8 se snímačem otisků prstů

Témata článku: LG, , , , LG G Pro 2, LG G4, LG G4 Stylus, LG G4c, LG G4s, Mode, Smartphonové portfolio, SLA, Pře, Připravované zařízení, Plyn, Let, Loňské lg, Asijský trh, Model, Vlajkový model