Co nového v aplikaci Mapy.cz. Lepší vizualizace skal a vrstevnic, nový pohled v palubních systémech

Sledujeme nové funkce, které s aktualizacemi přibývají do oblíbené mobilní mapové a navigační aplikace Mapy.cz od českého Seznamu.

Oživeno 15. března 2024 | Do aplikace Mapy.cz na Androidu i iOS dorazila březnová aktualizace. Přináší několik drobných oprav a vylepšení, z nichž nejviditelnější je nové stínování vrstevnic a dalších útvarů na terénní mapě.

Klepněte pro větší obrázek

Vizualizace skal, vrstevnic a stínování mapy teď lépe odpovídá realitě. Prozatím je reliéf takto vylepšen pouze pro turistickou mapu na území České republiky. K dalším drobným změnám patří změněný pohled na mapy v Android Auto a Apple CarPlay, aby nebyl vidět horizont. Na detailech zahraničních míst se objevují fotky z Wikipedie.

Aktualizace mohou na obě platformy přicházet v rozdílné době. Aktuální verzí na Androidu je 9.46.0, na iOS verze 6.38.1.

Nejlepší tipy a návody pro mobily

Překvapilo nás, kolik lidí napříč generacemi používá na svém mobilu pouze základní funkce. Je to ohromná škoda. Vydali jsme proto časopis, speciál Computeru, kde na 132 stranách najdete podrobné návody, jak si Androidem usnadnit život.

Časopis si můžete hned teď pohodlně objednat online na iKiosku. Stojí 149 Kč a bez dalšího příplatku jej zabalíme a pošleme rovnou do vaší schránky.

Diskuze (5) Další článek: Duel levných náramků Galaxy Fit3 vs. Xiaomi Smart Band 8 Pro. Když dva dělají totéž...

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , Wikipedia, Google Mapa, Seznam, Letecký snímek, Kruhový objezd, Mapa, Česká republika, Vyhledávání, Displej, Garmin Connect, Jižní Morava, Android a IOS,