Megarecenze Nokia 9500 Communicator: ale že to trvalo (přehled článků)

Samsung X460: asijský svůdník - Nokia 7280: šperk k večerním šatům - Philips 855: vyrovnané véčko. Stihli jste všechno? Pokud ne, projděte si v klidu sobotní přehled nejúspěšnějších článků tohoto týdne.

Megarecenze Nokia 9500 Communicator: ale že to trvalo
Na novou Nokii Communicator jsme čekali tři a půl roku. Konečně je tady a splnila všechna očekávaní. Je to komunikátor, jak má být, podporuje EDGE, Bluetooth a dokonce i Wi-Fi. Takový produkt si určitě zaslouží nebývale podrobnou recenzi.

 

Samsung X460: asijský svůdník (recenze)
Samsung X460 bude určitě úspěšný předvánoční hit. Je zajímavý zejména stylovým vzhledem, který nekazí vyčnívající anténa. Jeho funkční výbava vás však zřejmě ničím nepřekvapí.

 

Philips 855: vyrovnané véčko (recenze)

Líbí se vám véčkové mobily, ale máte rádi displej a klávesnici v jedné rovině? Pak je Philips 855 určený právě pro vás. S ním si, mimo jiné, můžete obrázky pořízené integrovaným fotoaparátem prohlížet v televizi.

 

Velké srovnání 232 mobilů: máme hotovou metodiku!

Práce na novém katalogu mobilů překročila důležitou hranici: připravili jsme novou srovnávací metodiku mobilních telefonů. Způsob srovnání jste tentokrát určovali sami v anketách, které minulý týden proběhly. Podívejte se, jak dopadl váš mobil.

 

Siemens U15: cvalík pro sítě třetí generace
Máme tu čest s opravdu zvláštním mobilem. Je veliký a těžký, nezvykle vypadá a má hned dvě vestavěné kamery. Je ale navíc určen pro sítě 3G a zvládá i videohovory. Překvapení však skrývá ještě víc.

 

Nokia 7280: šperk k večerním šatům (první dojmy)
Styl je u Nokie 7280 na prvním místě. Telefon při prvním představení vzbudil vlnu nadšení i rozpaků. Měli jsme možnost vyzkoušet nefinální verzi tohoto designového výstřelku a podělíme se o naše první dojmy. V galerii najdete takřka padesát fotografií.

 

Soutěž: Opravdu si myslíte, že znáte mobilní telefony?
Po roce jsme zpět s oblíbenou soutěží. Spolehlivě srazí hřebínek každému, kdo si myslí, že se v mobilech dokonale vyzná a nic ho nemůže překvapit. Nebo si říkáte, že poznat obrázky pětapadesáti mobilních telefonů musí být hračka?

 

Klasika za čtyři tisíce: tři mobily v přímém souboji
LG G5300i, Philips 530 a Samsung X100. Jejich ceny příjemně klesly a stojí tak na hranici mezi low-endy a střední třídou. Který z nich nabízí nejlepší výbavu a nejlépe obstojí ve srovnávacím testu?

 

Mobilní operátoři: víc SIM karet než obyvatel ČR
Třetí čtvrtletí bývá ve znamení relativního klidu. Rychlé datové přenosy se zatím na podílu uživatelů příliš nepodepsaly. Nakonec z toho opět vyšel nejlépe ten třetí. A počet zákazníků operátorů je poprvé větší než počet obyvatel ČR.

 

Rambo16: s mobilem do boje
První vlaštovka v nové oblasti uplatnění mobilních telefonů už je na světě. Má velmi specifickou výbavu a je superodolná. Přinášíme vám exkluzivní informace o novém mobilu speciálně vyvinutém pro armádu.

Váš názor Další článek: Akce Oskara: telefony za dotované ceny pro starší zákazníky (oživeno)

Témata článku: Nokia, , LG G5300i, Nokia 7280, Nokia 9500, Philips 855, Samsung X100, Samsung X460, Přehled, Mega, Mega +, Pře