Melinda: I přispívat na charitu lze chytře a v mobilní aplikaci

Přispět na charitu? V lidech se perou vznešené pohnutky se spořivostí. Takže je potřeba jít na to chytře a myslím, že přesně to se povedlo České Spořitelně s mobilní aplikací Melinda (Android, Apple iOS). Přispívat mohou klienti ČS s běžným účtem, a to dvěma způsoby. Buď si vyberete konkrétní projekt a přímo v aplikaci mu pošlete konkrétní částku, nebo (a teď přichází ta chytrá část) nastavíte stupeň zaokrouhlení, měsíční limit a dar se strhne při každé platbě kartou.

Může tedy jít o pouhé jednotky korun, které málokomu budou chybět, klíčem však je pravidelnost a počet takto přispívajících uživatelů. Už za první dva měsíce, kdy se Melinda rozjížděla pouze na Androidu, se vybralo slibných 42 tisíc korun.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Příspěvky zaslané prostřednictvím Melindy jsou daňově uznatelné.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
V současné chvíli mohou dárci přispívat například na prevenci nadměrné konzumace návykových látek v tanečních klubech, na lepší školu pro děti ze sociálně slabších rodin, na výchovu asistenčních psů pro lidi se zdravotním postižením anebo na pořízení nových počítačů do PC učeben pro seniory.
Diskuze (3) Další článek: Adblock Fast je zpět. Samsung Internet může znovu blokovat reklamy

Témata článku: , Nový počítač, Chytré, Zdravotní postižení, Postižení, MOBI, Chytrá část, Mobil