Milionář 2010 a Heavy Forces 3D (mobilní hry)

Známá vědomostní soutěž je zpátky s novými otázkami a funkcemi. Díky fotoaparátu na mobilu využijte vylepšenou nápovědu Přítel na telefonu.

Vyzkoušejte zábavné mobilní hry a odreagujte se při hraní těchto titulů: vědomostní hry Milionář 2010 na základě známé televizní soutěže, válečné akce Heavy Forces 3D, závodní oddychovky Dirt Racers a další variace na oblíbenou logickou hru Cepteki Sudoku. Hry podporuje většina v současnosti prodávaných i starších telefonů. Pokud si nejste jisti, zda je vybraná hra určena pro váš typ mobilu, ověřte si tuto skutečnost podle návodu v závěru článku.

Java hry - recenze - novinky ze světa mobilních her

Autor: Matěj Gause


Milionář 2010

Některým z nás Ježíšek pod stromeček nenadělil milionové dárky a právě proto musíme sáhnout po našem mobilním telefonu a uspokojit alespoň trochu náš chtíč po penězích gamblerstvím a vsadit na naše štěstí v Milionáři 2010. Další díl oblíbené soutěže kráčí ve stejných stopách jako všechny předchozí Milionáři. Znovu se tak dostanete do horkého křesla jedné z nejpopulárnějších televizních soutěží světa a pořádně se zapotíte při různých vědomostních otázkách.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Čím úspěšněji si prorážíte cestu nahoru, tím také získáváte více peněz. Jakmile si nevíte rady, můžete využít nápovědy přítele na telefonu, abyste náhodou neskončili s nulovým výdělkem. Tentokrát je možné ve hře použít vylepšenou nápovědu přítele na telefonu s pomocí vestavěného fotoaparátu. Na konci vaší cesty stojí hvězdná částka 10 000 000 kč, tak proč to nezkusit alespoň v mobilní hře a nespravit si pocit z ekonomicky pochmurně vyhlížejícího roku 2010. Vyzkoušejte si své znalosti a reflexy v novém Milionáři, který obsahuje české reálie a spoustu nových otázek.

Milionář 2010 (vědomostní):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HFCUX na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Heavy Forces 3D

Válka na blízkém východě je sice už profláknuté téma, které pravidelně obsazuje přední příčky světových magazínů a televizních zpráv, ale to v žádném případě neznamená, že by herní vývojáři z toho nemohli vytěžit maximum a nutno uznat, že se jim to zatím daří na jedničku a o hutné střílečky není nouze. Heavy Forces 3D patří právě mezi ty akce, které mají neustálý spád a nepustí váš prst ze spouště dokud nebude poslední nepřítel mrtví.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek  

Děj hry: dostanete do blíže nespecifikovaného konfliktu na středním východě, kde právě probíhá strašlivá zničující válka. Nepřátelé obsadili trosky města a vy jako poslední tankový velitel se musíte se svým obrněncem vydat do ulic a zničit všechny nepřátelské jednotky. Nečekejte žádnou podporu! Jako osamělý vlk budete kosit ostatní tanky a helikoptéry dokud nedosáhnete vítězství. V opačném případě skončíte v plechové rakvi. Pro prvních 100 nejlepších autoři připravili Síň slávy na oficiálních stránkách Mobile Entertainment Studios, takže vaše skóre pak můžete porovnat s ostatními kamarády.

Heavy Forces 3D (akční, bojová):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HCDAG na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Dirt Racers

Dirt Racers patří mezi povedené závodní oddychovky, které na krátkou chvíli zabaví na zastávce nebo v metru. Jako závodník malého autíčka se pustíte do zběsilé jízdy terénem, abyste překonali ostatní soupeře a stali se tak nejlepším jezdcem. Dirt Racers nabízí hned několik módů, díky kterým si hru užijete dosyta. V Arcade si zazávodíte proti ostatním oponentům a v Cupmódu musíte zase sbírat bodíky za driftování, které se na konci všech 4 tratí sečtou a vyhrává ten nejlepší maniak, který v krkolomných zatáčkách pořádně dupnul na plyn. Jakmile vyhrajete pohár, tak se vám otevřou další nové tratě! Dirt Racers obsahují i Time attack, ve kterém si můžete projet všechny tratě a procvičit si tak jízdu na čas. Grafické zpracování nepatří mezi úplný high-end, přesto hra splňuje svůj účel a na krátký čas zabaví, takže ji určitě nevynechejte ve vašem mobilním telefonu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Dirt Racers (závodní):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HRQFA na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Cepteki Sudoku

Další variace na slavnou logickou hru Sudoku. Poprvé se objevila v Japonsku a od té doby se stala světovým fenoménem, který si denně nikdo neodpustí. Cílem hry je doplnit chybějící čísla 1-9 v z části předvyplněné tabulce, která je rozdělena na 9x9 polí seskupená do 9 čtverců. Cepteki Sudoku vás pohltí různými kombinacemi, nad kterými se budete muset opravdu zamyslet! Doporučujeme jako skvělou ranní rozcvičku!

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Cepteki Sudoku (logická):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HPXAE na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:

STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. 

Příklad: STAHNU HABCD

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 8:00–16:00).


© 2009 ELECTRONIC ARTS INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Diskuze (8) Další článek: Motorola Backflip: video z Las Vegas pro MobilManii

Témata článku: , , Zatáčka, Oddych, Arcade, Heavy, Force, MOBI, Bodík, Síň slávy, Krátký čas, Mobil, Vybraná hra, F +, Milionáři, Mil