Mobil s periskopem umí vyrobit kdekdo. Značku Condor jste možná ani neznali

Kvůli snaze o co možná nejúplnější bezrámečkovost displejů chytrých telefonů vyvstává otázka, kam s přední kamerou. Zcela ji ignorovat a vůbec neosadit si ji vzhledem k popularitě selfie snímků netroufne nikdo, a tak vznikají nejrůznější nápady, jak ji dostat mimo plochu panelu.

Výřezy nejsou pěkné, průstřely také nemusí vyhovovat každému, vysouvací konstrukce je nákladná. Šalamounsky to řeší například Condor, který u modelu Allure X Limited Edition vysouvá a zasouvá modul přední kamery z horní hrany jako periskop. Ani tohle řešení není samozřejmě nějak zvlášť unikátní – na veletrhu v Barceloně jsme jej viděli ještě u Energizeru, Wiko a mnoha dalších.

Značka Condor je pro nás vůbec exotická. Pochází z Alžírska, kde si údajně své telefony také vyrábí. Kromě afrických trhů dodává vybrané modely také do Belgie a Francie. Condor Allure X Limited Edition je momentálně nejvyšší model značky se 6,4 palcovým AMOLED displejem, procesorem Helio P70 a 6 + 128 GB paměti.

Diskuze (6) Další článek: Alza rozváží zboží na elektrokolech. Oproti autům mají zdrcující výhody

Témata článku: , , , , , , , Energizeru, MOBI, Značka, Displej, Mobil, Model značky, Model, Peří, Condor, Přední kamera, Belgie, Alžírsko, Francie