Mobilní NFC platby GE Money Bank nově se dvěma dalšími Samsungy

GE Money Bank rozšiřuje základnu smartphonů, se kterými lze provádět bezkontaktní mobilní platby na prodejních terminálech pomocí technologie NFC. Nově k podporovaným přístrojům přibyl Samsung Galaxy S5 a také loňský Galaxy Note 3. Celkem tak lze tento typ plateb oficiálně realizovat s osmi typy chytrých telefonů Samsungu (S5, Note 3, S4, S4 mini, Note 2, S III, S III mini a Ace 2).

Klepněte pro větší obrázek

Bezkontaktní platby nicméně fungují s aplikací O2 Peněženka i na některých smartphonech Sony, správná funkčnost ovšem není garantovaná. Do budoucna se chystá GE Money Bank připravit podporu také pro vybrané smartphony HTC.

Klepněte pro větší obrázek

Připomeňme, že mobilní NFC platby GE Money Bank probíhají za účasti operátora, přičemž je potřeba speciální NFC SIM karta se zabezpečeným elementem. Prozatím funguje ostrý provoz s operátorem O2, banka ale pracuje na nasazení NFC plateb také v pilotním provozu s Vodafonem.

Diskuze (16) Další článek: DisplayMate: Samsung Note 4 má skvělý displej

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy S5, Mobil, Bank, Mobilní NFC, Ban, Nov, PLA, Speciální NFC, GE Money Bank, Plát, MOBI, Ostrý provoz, Podporovaný přístroj, Samsun, Sam