Mobily pomůžou policii chytat zloděje

(Inzerce) K dopadení zlodějů nyní budou pomáhat mobilní telefony. Má to ale jeden háček.

Usvědčit zloděje není jednoduché. Aby nebyl pro nedostatek důkazů případ odložen, je třeba mít dostatek důkazního materiálu. A pokud zrovna není poblíž policie se záznamovým zařízením, budete si moci pomoci sami. Jak, to ukazuje třetí díl seriálu Lumia grotesek.

Proč máte Lumie rádi vy?

Řekněte nám to a soutěžte o skvělý phablet Nokia Lumia 1320! Až do 9. dubna budeme sbírat vaše tipy na detaily, které máte rádi na svých přístrojích Nokia Lumia a návrhy scénářů, jak byste tyto detaily představili. Pište je do komentářů k videím na zdi našeho Facebooku Facebook.com/nokia.cz. Mezi nápady s největším počtem likes vybereme jeden, který bude vtipný a zároveň realizovatelný (Lumii na Měsíci opravdu točit nebudeme :-)). Ten odměníme phabletem Nokia Lumia 1320 a natočíme podle něj závěrečnou grotesku.

Jaké video nás čeká příště?

Chcete si tipnout, jaké bude téma grotesky, kterou vám pustíme v úterý? Inspirovat vás může třeba fotka z natáčení v tomto článku. Najdete ji také na zdi našeho Facebooku Facebook.com/nokia.cz a přímo k ní napište své tipy. Zítra na našem facebooku navíc přineseme ukázku z příštího videa. Kdo si tipne nejpřesněji a zároveň nejvtipněji, má u nás drobnost na památku.

Klepněte pro větší obrázek 
Diskuze (9) Další článek: BlackBerry je v astronomické ztrátě, vymaní se z ní prý za rok

Témata článku: , Nokia Lumia 1320, Třetí díl, Pol, Mobil, Zloděj, Důkazní materiál, MOBI, Zlo