Mophie uvedlo kožené kryty pro iPhone 7 a Galaxy S8 s bezdrátovým dobíjením

Společnost mophie včera formou tiskové zprávy představila nové kožené kryty s integrovaným bezdrátovým nabíjením Charge Force pro Samsungy Galaxy S8/S8+ a také pro iPhony 7/7 Plus. Pouzdra nasadíte do systémového konektoru, a následně přes ně můžete bezdrátově dobíjet telefon. V krytu jsou umístěny magnety, díky kterým můžete k zadní straně pouzdra „přicvaknout“ jakékoliv bezdrátové dobíjecí příslušenství značky Mophie.

Může se jednat o nabíjecí stojan do auta, nebo s technologií Charge Force nebo o novou powerbanku Powerstation mini. Má kapacitu 3 000mAh a můžete ji magneticky přichytit k nově představeným krytům. A pokud nechcete nabíjet „za pochodu“, poslouží powerbanka na stole i jako „běžná“ nabíjecí podložka. Cena powerbanky je stanovena na 49,95 EUR, tj. v přepočtu na 1 300 Kč.

Samotné dobíjecí kryty mají rámeček z termoplastického polyuretanu a jsou potaženy kůží. Mimo technologie Charge Force si poradí i s běžnějším formátem Qi. Verze pro iPhony 7/7 Plus bude k dispozici v černé, hnědé, modré a červené. Cena je stanovena na 59,95 EUR, tj. 1 560 Kč. Verze pro Samsungy Galaxy S8/S8+ bude jen v černé a to za 1 300 Kč. Sada krytu a powerbanky powerstation mini pro „es osmičky“ vyjde na 94,95 EUR (cca 2 500 Kč). 

Diskuze (4) Další článek: Letní mobilní maturita. Poznáte těchto 29 mobilů?

Témata článku: Apple, Samsung, , , , , , , , , , , Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 128GB, Apple iPhone 7 256GB, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 7 Plus 128GB, Apple iPhone 7 Plus 256GB, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Nabíjecí stojan, Bezdrátové dobíjení, Pouzdro, Tisková zpráva, Pro +,