Motorola Atrix: Android na velké obrazovce

Je dvoujádrová Motorola Atrix opravdu tak výkonná, aby mohla prohánět Androida na velké obrazovce? Jak vypadají aplikace na laptop docku?

Už na lednovém veletrhu CES jsme vám živě ukázali Motorolu Atrix v atraktivním spojení s tzv. laptop dockem. Dnes jsme se na ni podívali znovu, déle a podrobněji. Zajímalo nás hlavně, jak vypadají aplikace, když se z relativně malého displeje mobilního telefonu přenesou na obrazovku velikosti přenosného počítače. Je telefon opravdu tak výkonný, aby dokázal mobilní operační systém prohánět i na displeji s daleko větším rozlišením?

Uvidíte, že uživatelské prostředí Atrixu zasunutého do laptop docku připomíná dospělé operační systémy, poskytne zážitek ze surfování skoro jako na notebooku, vydrží sedm hodin provozu a že dock umí nejen napájet, ale i nabíjet telefon. Krátce se mrkneme na „car dock“ i „media dock“ a dozvíte se, že je Atrix mezi sebou bezpečně rozezná.

TIP: Další živá videa Motorol z Barcelony najdete na Smartmanii.

Dnes jsme se tedy podívali, jak aplikace na displeji laptop docku vypadají a už se nemůžeme dočkat, až se nám tahle dvojka dostane do ruky na pořádný redakční test. Je to jen atraktivní hračka pro nadšené geeky, nebo skutečně platný stroj pro práci a zábavu?

Diskuze (34) Další článek: Samsung Galaxy S II: korunovace krále (video)

Témata článku: Motorola, , Motorola Atrix, Atraktivní hračka, Motor, Obraz, Motorol, Obr, #Android