Motorola představila nové Bluetooth sluchátko

Nové sluchátko pod označením HS810 je menší, avšak disponuje vyšším výkonem než předchozí model, který měl již tak dobré parametry a zajímavou konstrukci. Motorola připravila i velmi příjemnou cenu.

Bezdrátová sluchátka využívající technologii Bluetooth se pomalu stávají běžnou součástí každého zapálenějšího mobilisty. Nabídka na trhu je dnes již plně dostačující a to zejména ze strany menších výrobců.

Motorola sluchátka umí

Mezi značkovými sluchátky renomovaných výrobců mobilních telefonů si naši pozornost v minulosti vynutilo sluchátko Motorola Bluetooth Headset, které přišlo se zajímavou konstrukcí a hlavně s výbornými parametry. Jednu dobu dokonce kralovalo mezi sluchátky svou dlouhou hovorovou výdrží. Tento týden Motorola oznámila jeho nástupce – model s označením HS810.

Nové sluchátko Motorola zůstalo věrné osvědčené konstrukci svého předchůdce, ale po vydatné dietě je menší a troufám si říct i hezčí. I předchozí model byl vzhledově vydařený – novinka je však o něco modernější. Zejména průhledná část, která v době hovoru příjemně pulsuje – bliká.

Rozměry novinky jsou 50 x 30 x 20 mm a hmotnost sluchátka je 20 gramů. V novém sluchátku byla použita baterie typu Li-Pol s kapacitou 150 mAh. Ta by měla sluchátku zaručit až pět hodin hovoru nebo až sto hodin v pohotovosti. Sluchátko je postaveno na standardu Bluetooth 1.1. Dosah sluchátka je opět okolo deseti metrů.Sluchátko by se mělo objevit na pultech obchodů každou chvílí za cenu asi 100 euro.

Diskuze (6) Další článek: Deset nejposílanějších melodií, obrázků a log

Témata článku: Motorola, , Motorol, Nov, Sluch, Bluetoot, Blue, Motor, Pře, Nové sluchátko, Bluetooth sluchátko, BLU, Sluchátko