Motorola připravuje další mobil ve spolupráci s Ferrari

Výrobci automobilů často propůjčují své názvy výrobkům, které s automobily nemají nic společného. Většinou se jedná o limitovanou kolekci jinak běžného telefonu, kterému dá zvučné jméno výrobce větší šmrnc. Před pár dny jste si mohli přečíst o telefonu, který v názvu obsahoval magické slovíčko Porsche, dnes se na řadu dostává limitovaná kolekce Motoroly Razr2 V9, kterou si tentokrát pod svá křídla vzala automobilka Ferrari.

Klepněte pro větší obrázek
Zdroj: Gizmos.es

Opakuje se situace, kterou jsme zažily již u modelu Rizr Z8. I v jeho případě byla představena limitovaná Ferrari kolekce tohoto telefonu. Zatím není jasné, čeho všeho se změny budou týkat, kromě vzhledu se jistě můžeme těšit i na speciální sady tapet, zvonění a videí přímo v telefonu. Ačkoli nepatřím ani mezi fanoušky Ferrari, ani mezi fanoušky Motoroly, nová edice se mi skutečně líbí, barevné provedení je velmi pěkné. Motorola Razr2 V9 je velmi dobře vybavený telefon a pokud k tomu přičteme nálepku Ferrari telefonu, je o úspěch edice postaráno. Uvidíme, kdy a za jakou cenu se dostane na trh. Líbí se vám tato edice Motoroly V9?

Zdroj: slashphone.com

Diskuze (5) Další článek: Deset důvodů pro Mio Moov podle samotného výrobce

Témata článku: Motorola, Motorola Razr2 V9, Motorola Rizr Z8, Motor, Zvučné jméno, Nová edice, Motorol, Ferrari, Mobil, MOBI, F +