Motorola se vrátí do Česka. Už za dva týdny

Obsah tohoto článku se pohybuje někde na pomezí spekulace a veřejného tajemství, ale hádám, že od skutečnosti nebude daleko.

České zastoupení společnosti Lenovo rozeslalo pozvánku s hashtagem #HelloLenovoMoto a heslem „Moto je totiž tady.“ Jinými slovy, v úterý 19. dubna se na český trh vrátí smartphony Motorola, resp. Lenovem vlastněná a (co do délky) zredukovaná značka Moto.

Klepněte pro větší obrázek
Hello Moto!
Obrázek se slovenské premiéry (autor: Ján Trangel, MobilMania.sk)

Jak to bude vypadat? Patrně velmi podobně jako na Slovensku, tam totiž stejnou akci mají už za sebou. Na tamní trh míří smartphony Moto G třetí generace, Moto X Play, Moto X Style, Moto X Force a chytré hodinky Moto 360 druhé generace. České entrée se může lišit, ale hádám, že v základech bude stejné. Pokud vás zajímají podrobnosti, doporučuji článek slovenských kolegů na MobilMania.sk.

Co dodat? Tohle je skvělá zpráva, „Motorky“ rozhodně mají co nabídnout. Jsou vodotěsné, mají řadu nezvyklých technických vychytávek a svižný čistý Android. Podrobnosti čekejte v úterý 19. dubna.

Diskuze (11) Další článek: Aplikace propagující Taliban vydržela jen dva dny, Google ji stáhl

Témata článku: Lenovo, Motorola, , Lenovo Moto G (3. generace), Lenovo Moto X Play, Lenovo Moto X Style, Motorola Moto G, Motorola Moto G (2. generace), Motorola Moto G (2. generace), Motorola Moto X, Motorola Moto X (2. generace), Entrée, Skvělá zpráva, Legendární telefon, Motorol, Motor