Motorola Talkabout 205: po pořádné dietě

Nově představený mobilní telefon Talkabout 205 americké Motoroly je opravdu jiný. Takhle tenkou Motorolu jste zcela určitě jestě neviděli. Nový Talkabout však nejen dobře vypadá, ale zvládá také moderní funkce - za všechny uveďme například WAP...
Nově představený mobilní telefon Talkabout 205 americké Motoroly je opravdu jiný. Takhle tenkou Motorolu jste zcela určitě jestě neviděli. Nový Talkabout však nejen dobře vypadá, ale zvládá také moderní funkce - za všechny uveďme například WAP...

Nový mobilní telefon Motorola Talkabout 205 je tenký, kompaktní a snadno ovladatelný mobilek, který díky nejnovějším technologiím je skutečným krokem kupředu. Tento mobilní telefon podporuje pochopitelně technologii WAP ve verzi 1.1, s jehož pomocí můžete přistupovat k mobilnímu Internetu a všem informacím, hrám a funkcím, které tato platforma nabízí. Tenký, lehký a kompaktní telefon Talkabout 205 s objemem 78 krychlových cm a o hmotnosti pouhých 90 gramů snadno zastrčíte do kapsy tak, že si toho nikdo nevšimne. K poměrně modernímu vzhledu přispívá i jeho stříbrná barva.

Talkabout 205 hned na první pohled nevypadá jako čistokrevná Motorola – je až podezřele štíhlý a ovládání je také trochu jiné, než na jaké jsme u telefonů této značky zvyklí. Odpověď je velmi jednoduchá – dvěstěpětka je ve skutečnosti převlečený mobilní telefon od Aceru.

Jednoduchá obsluha

Obsluha mobilního telefonu nového Talkaboutu je podle výrobce velmi snadná. Přehledné menu s malými animovanými ikonami si můžete upravit pro rychlý a snadný přístup k nejčastěji používaným funkcím. Díky diskrétnímu vibračnímu vyzvánění nebudete vyrušovat své okolí a přitom vám nikdy neunikne žádný hovor. Funkce datového a faxového přenosu vám dají nový rozměr komunikace. Mobilní telefon Motorola Talkabout 205 dále nabízí funkci vzorových zpráv a šablon, která vám při psaní textovek ušetří spoustu času, a diář s připomínkami, díky kterým nikdy nezmeškáte důležitou schůzku. V telefonu Talkabout 205 najdete všechny funkce, které vám usnadní život.

Mobilní telefon Motorola Talkabout 205 nabízí na jedno nabití až 70 hodin v pohotovostním režimu a až 300 minut hovoru. Telefon navíc umožňuje nastavit čas, kdy se zapne nebo vypne, čímž ušetříte energii.

Stále v kontaktu

Telefon Talkabout 205 je mobilní telefon určený především pro mladé lidi nebo mobilní začátečníky. V České republice bude k dispozici v průběhu července a jeho cena by zcela určitě neměla být příliš vysoká. Až získáme mobil na recenzi, určitě se dozvíte daleko víc, a to včetně nedostatků, o kterých tisková zpráva samozřejmě nepíše.

Ve zkratce:

  • Mobilní telefon Motorola Talkabout 205
  • Síť: 900/1800 MHz
  • Velikost: 112 x 46 x 18,5 milimetrů
  • Hmotnost: 90 gramů
  • Baterie: Li-Ion, 600 mAh
  • Doba hovoru: 150 – 300 minut
  • Pohotovostní doba: 50 – 70
  • Podporované funkce: čeština, přiřazení jména k příchozí SMS (starší Motoroly měly s touto možností dost velké problémy), datové a faxové přenosy, SIM Toolkit, vibrační vyzvánění, hodiny
Diskuze (38) Další článek: Zkuste zelenou linku, tedy pardon, Zelenou SMS

Témata článku: Motorola, Talkabout, Pór, Motor, Motorol, Die