MPro120: nová generace kapesního projektoru

Minimální rozměry, důraz na design, překvapivá svítivost, kompatibilita a dlouhá životnost baterie. To je nový kapesní projektor Mpro120 od společnosti 3M.

Kapesní projektory nové generace přinášejí zcela nové možnosti digitální projekce: minimální rozměry, důraz na design, překvapivou svítivost, kompatibilitu a dlouhou životnost baterie. Tím nejnovějším na českém trhu je od 8. října druhá generace úspěšného modelu Mpro120 od společnosti 3M.

Společnost 3M patří mezi přední světové technologické inovátory. Její divize projekční techniky má tentokrát na svědomí další kapesní digitální projektor - MPro120. Ten vstoupil oficiálně na český trh 8. října 2009. Jaký je a co umí?

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
3M Mpro120

Velikost a kompatibilita

MPro120 je opravdu malý – díky svým rozměrům 120x60x24mm se vejde všude tam, kam běžný mobilní telefon. Je plně kompatibilní s VGA. Propojit jej lze s PC, notebooky a audiovizuální technikou - od videotelefonů, digitálních přehrávačů, fotoaparátů, kamer až po herní konzole.

Kvalita obrazu

Jádrem projektoru MPro120 je nová mikroprojektorová jednotka mmm200 LCOS. Díky ní je možné promítat obrázky či video o velikosti od 8 do 50 palců s jasem až 10 lumenů. To vše při plném rozlišení pro VGA (640 X 480) a poměru stran 4:3. Navíc je přístroj vybaven funkcí zvýšení jasu, díky níž dosáhne až na hranici 12 lumenů.

Další zajímavosti

MPro120 má zvýšenou životnost baterie, která umožňuje používat projektor bez připojení k síti až 240 minut. Dva vestavěné 0,5W reproduktory dokáží promítaný obraz ozvučit. Atraktivní design činí z tohoto pomocníka pro práci či zábavu také výrazný imageový doplněk.

Pro soutěživé typy

Společnost 3M připravila soutěž pro všechny, kteří mají fantazii a také trochu smyslu pro humor. Soutěžící budou moci zasílat originální scénáře, fotografie, či videonahrávky, které zobrazují jakýkoli kreativní či vtipný motiv vzniklý použitím kapesního projektoru. Každý týden bude vybrán nejlepší příspěvek, z těchto příspěvků budou na závěr určeny 3, které půjdou do finále. Všichni vítězní autoři získají MPro120 a jejich práce budou nafoceny či zfilmovány (v případě zaslaného scénáře či písemného námětu) a vystaveny na soutěžním webu www.JseMPro.cz.

Famous last words

Kapesní projektor MPro120 je na českém trhu dostupný od 8. října 2009, a to za doporučenou prodejní cenu 8.600,- včetně DPH. Více informací na www.3M.cz/Mpro.

Diskuze (7) Další článek: ÚOHS posvětil sňatek T-Mobile s ČRa

Témata článku: , Projektor, Pro +, Nov, Gen, Projekt, Nová generace, Generace, Promítaný obraz