Můj mobil končí: za týden budeme znát výherce Nokie 7610

Soutěž Můj mobil, kterou jsme vyhlásili v červenci jako soutěž prázdninovou, se setkala s nečekaným zájmem a natáhla se proto o další dva měsíce. Naši čtenáři měli v rámci soutěže posílat články s uživatelskými zkušenostmi se svými telefony. Pokud takový příspěvek prošel redakčním výběrem, byl poslán dále na základní korekturu a následně byl uveřejněn na stránkách MobilManie. Hlavním kriteriem hodnocení byl přínos článku čtenářům, jeho obsahová i jazyková stránka. V konečném rozhodování budeme brát zřetel také na týdenní čtenost článku od jeho uveřejnění.

A o co se hraje? Hlavní cenou je špičkový chytrý mobil se Symbianem Nokia 7610. Včera byla uveřejněna poslední čtenářská recenze a přibližně do týdne se dočkáme vítěze. Budeme vybírat mezi 109 čtenářskými recenzemi, které jsme uveřejnili. Přesto, že jsme byli celkem přísní, redakčním výběrem jich neprošlo jen asi dvacet.

Pro výběr vítěze nám prosím ponechte trochu času. Všechny články chceme ještě jednou pečlivě pročíst a ohodnotit; nějakou dobu to potrvá. S výsledky se ozveme příští týden a pravděpodobně si při finálním výběru necháme poradit i od vás – uděláme finálové kolo.

Dnes jsme mimochodem vydali velmi zábavný článek s nejvtipnějšími či nejhloupějšími slovními obraty, které se v soutěžních textech objevily. Nenechte si ho ujít, stojí za to.

Všechny čtenářské recenze, které v rámci soutěže vyšly najdete zde

Diskuze (9) Další článek: LG T5100: první dojmy z nového megapixelu

Témata článku: Nokia, Nokia 7610, Nokia 7610 Supernova, Mobil, Týden, MOBI, Redakční výběr, Finální výběr, Výherce