MyGuide od Lidlu už za 4 990 Kč

Kvůli své dovolené v minulých týdnech vkládám tuto aktualitu se značným zpožděním. Ale přesto je to možná lepší, než o tomto tématu nepsat vůbec. Obchodní řetězec Lidl opět zlevnil svoji navigaci a upravený model MyGuide SilverGuide 4000 je nyní v prodeji za neuvěřitelných 4 990 Kč.

Připomeňme, že koncem loňského roku tento produkt začínal na 7 777 Kč a v prosinci zlevnil na 5 990 Kč. Jde přitom o plnohodnotnou přenosnou navigaci s parametry, které mají přístroje o mnoho tisíc korun dražší. Navigační přístroj ale není v prodeji v celé České republice. Aktuální informace získáte na infolince Lidlu, podle informace z fóra je nyní přístroj dostupný v samoobsluhách Lidl v Olomouckém kraji.

Mapy pokrývají Českou republiku, Slovensko a několik dalších východních zemí. Jde tedy o standardní sestavu Eastern Europe, jak ji známe z programu iGo 2006, který je také do tohoto přístroje nainstalován. Připomínám, že na rozdíl od většiny jiných navigací je zde velmi dobře zpracované Slovensko. Mapy České republiky jsou stejné jako například u navigací TomTom.

Ovládání má kompletně na starost dotykový displej. Kvalitní příjem zaručí citlivý přijímač Sirf Star III. Zařízení je postaveno na operačním systému Windows CE a kromě navigace poslouží i jako přehrávač MP3 a prohlížeč obrázků. Za povšimnutí stojí také držák, který by mohl být kvalitnější než „husí krk“, obvykle dodávaný k levnějším navigacím. Určitě se hodí i tříletá záruka.

Další informace o tomto navigačním přístroji najdete ve fóru a v diskuzích u starších článků.

Diskuze (2) Další článek: Budoucnost iGo: 3D budovy na displeji (video)

Témata článku: , Lid, Kvalitní příjem, Tříletá záruka, Rok ten, Upravený model, Obchodní řetězec,