Nabijte si kredit předplacené karty bez kuponu a ihned

Diskuze čtenářů k článku

jana  |  17. 07. 2001 19:00

18,5,2001 jsem převedla na váš účet 326450001/2400 v.s. 0605518584 částku 800,- Kč, kredit přišel ale poloviční, mám očekávat, že přijde ještě zbylých 400,-? Děkuju za odpověď Smyky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Václav Paur  |  17. 07. 2001 19:00

Před nedávnem jsem také řešil problém (lépe řečeno lenost) s nákupem kupónu pro oskartu. Protože však serveru Nabijime.cz dáváte svůj kód a nemáte záruku, že data nebudou zneužita, službu jsem nevyužil. Přes heslo má přístup i k logu hovorů a to přeci nechci. Spíš si myslím, že je chyba Oskara, že nabíjení zavírá za login. Proč brání lidem si dobíjet své Oskarty?

Také význam služby kreditování je podle mě sporný. Když chci mít předplaceno, koupím si kartu dopředu a číslo si uložím "zakódovaně" do telefonního seznamu. Až ho budu potřebovat prostě ho použiju.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Viktor Soos  |  17. 07. 2001 19:00

Ad 1 : Ano, konkretně u OSKARA je poskytnuti hesla na Vás ( Radiomobil a Eurotel nic takoveho nepožadují. ). Hesla pro vstup do chráněné oblasti Oskarmobilu jsme již od našich klientů obdrželi a dobili jsme jim kredit bez problemů. S heslem máme samozřejme možnost podívat se na Vaše volani, ale k čemu by nám to bylo ? Nemáme čas ani důvod zabývat se Vašimi hovory u Oskara. Je to věc důvěry mezi námi a Vámi. V kterékoliv bance má také každy druhý uředník možnost podivat se na stav Vašeho učtu, ale k čemu mu to je ?

Ad 2 : Zkuste vysvětlit každé babičce, dědečkovi, nebo dítěti aby si uložili pod heslem 14 místný kód do seznamu telefonu a v případě docházejícího kreditu toto heslo odkodovali, dostali na display telefonu, přepsali bez chyby na papír a dobili si klasickým způsobem pomocí volání ke svému operátorovi. Pokud to dokážete je naše služba zbytečná.

Viktor Soos

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Václav Paur  |  17. 07. 2001 19:00

Ad 1. neřekl jsem, že měl někdo nějaké problémy, jen jsem vyjádřil osobní názor, že mi to nevyhovuje. S bankou mám uzavřenou smlouvu, vám dávám kód dobrovolně.

Ad 2. obávám se, že děti a babičky není správná cílová skupina, kolik z nich používá Internet? Podle informací GfK TN Sofres a STEM/MARK asi 4% z 18,6%, což je asi 75 tis. lidí pod 12 a přes 60 let. Telefony mají proto, aby o nich měli rodiče přehled nebo aby si zatelefonovali na chatě nebo přivolali pomoc. Rozhodně to nejsou heavy users. Děti si podle mě kupují kupóny z kapesného v trafice, důchodci půjdou po ceně.

Jak je oslovíte? Mají tito lidé účet v Expandii nebo používají Juice pay?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Viktor Soos  |  17. 07. 2001 19:00

V otazce poskytovaní kódu na nabiti u Oskarmobilu to je skutečne pouze otazka duvěry. Vase upozornění ohledně uzavření smlouvy mezi bankou a Vámi nás vede k zamyšlení jestli by obdobná smlouva na nabíjení a poskytnutí kódu zvedla důvěru našich potenciálních klientů. Budeme na tom ještě pracovat. Děkujeme za námět.

Otázka předplacení jednoho kreditu je myšlena pro klienty, kteří chtějí mít jistotu, že i v případě docházejícího kreditu si mohou zavolat. V tomto případě stačí, aby zavolali naší službu a kredit jim bude dobit. Je tedy výhradně na klientech, aby se rozhodli zda si uloží do paměti telefonu dobíjecí číslo, které v případě nutnosti použijí ( Vaše řešení ) nebo tuto starost svěří nám. ( ne vždy máte možnost plně operovat se svým telefonem )

Otázku nabíjení telefonů u starších a dětí řešíme cyklickými službami a nechceme oslovat přímo je, ale jejich zástupce např. rodiče, kteří disponují např. s účtem v Expandia bance nebo platebními nástroji jako je Juice pay. Navíc máte možnot po vstupu do svého Archivu na našem webu kontrolovat četnost a finanční náročnost nabíjení daného telefonního čísla.

( nebudeme s Vámi polemizovat ohledně průzkumů využívání Internetu, výsledky také známe ).

Děkuji za Váš přínos k diskusi a pro dnešek se pro pracovní vytížení musím rozloučit.
V případě zájmu se na mně můžete obrátit přímo na nabijime@nabijime.cz
nebo na 0602/826 478. Popř. zítra okolo 8:30 na této stránce.
Viktor Soos

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Viktor Soos  |  17. 07. 2001 19:00

Předně děkujeme panu Petru Brožovi za obhajobu našich služeb.
Dále k tolik diskutovaným cenám :
Prvotní nápad ke službě nabíjíme.cz byl pomoci lidem, kterým došel kredit na tom nejméné vhodném místě a v nejméně vhodnou dobu. Těmto lidem tedy na nějakém diskontu zřejmě nebude záležet. Důležitější pro ně bude, aby kredit dostali co možná nejdříve od spolehlivého poskytovatele. Dále zde byl nápad zrealizovat možnost cyklického nabíjení pro starší a děti, kteří by mohli mít s nabíjením potíž. Proto služba má za cíl oslovovat zástupce těchto věkových skupin, aby ze svého zaměstnání nebo domova mohli nabíjet kredit svým blízkým v pravidelných intervalech a měli o nabíjení přehled.
Nesnažíme se tedy konkurovat cenou, ale úrovní a šíří služeb.
Pokud tedy někdo nabízí levnější kupony nebráníme se tomu a mužete je nakupovat u něj. Takových obchodů na Internetu je celá řada, ale nevím jak jsou na tom s důvěrou klientů.
Další vysvětlení :
Naše služba nabízí tedy stejné ceny jako oficiální. S provozem služby vznikají nutné náklady a ty musíme hradit (webhosting, správa webu,poplatky domén, bankovní poplatky -nezanedbatelne-,reklama-tradičně nejdražší-). Jak jste si možná všimli nemáme na našich web stránkách žádnou obtěžující reklamu. Naše stránky by měly být přímé a co nejpřehlednější. Protože nemáme v současné době žádné další podpůrné aktivity, jako třeba prodej Go nebo Twist sad (chystá se) nemáme ani manevrovací prostor pro úpravu cen.
Pro nespokojence s cenou připravujeme cílové prémie pro každých 10 nabití. V průběhu zítřka se na hlavní stránce objeví soutěž : První 3 telefonní čísla, která si objednají a zaplatí 10 kreditů dostanou zdarma hodinky Swatch.

(Pokud Vás zajímá návštěvnost můžete si ji zjistit na www.navrcholu.cz.).
S pozdravem služba Nabijime.cz.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bobecek  |  17. 07. 2001 19:00

"Prvotní nápad ke službě nabíjíme.cz byl pomoci lidem, kterým došel kredit na tom
nejméné vhodném místě a v nejméně vhodnou dobu".

Abych pravdu rekl, tento duvod zalozit takovouto sluzbu je asi ne prilis zivotaschopny...kolik si myslite ze je lidi s Twis, Go, Oskartama co se do teto situace dostanou? Podle mne je jich o dost mene, nez tech kteri si credit hlidaji a dobijeji s predstihem...no a protoze je to sluzba zamerena na mensinu, musi byt nutne draha aby se uzivila. Takze skonci u ruznych nepotrebnych odmen jako hodinky swatch (ty co mam z twist sady jsou sqelou hrackou pro nasi desetimesicni dceru, jinak jsou na nic). Za chvili prijdou s najakou slevou pro stale zakazniky po xtem nabiti a nakonec stejne skonci u toho, ze budou nabijet levneji nez by to prislo cloveka u operatora...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Nabij  |  17. 07. 2001 19:00

To ja si klidne kredit pres Inet nabiju, protoze se mi nechce chodit do trafiky, mazat cisla a volat. Navic u sebe nenosim hotovost, penize mam jen v bance. Jednoduse prevedu penize z EB a je to. Protoze mam ale Go, tak to delam primo na strankach EuroTelu a asi to menit nebudu. Snad kdyby bylo Nabijime.cz levnejsi a kupon stal misto 500 treba 480 Kc. To by mne asi presvedcili.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Roman  |  17. 07. 2001 19:00

Zdravim(*I*)

sluzba a napad VYNIKAJICI!!
Jen malickost: Hlavni telefon-02/24223833(udaj je z Vasich stranek!),na ktery jsem zkusil volat pro dobiti,je telefon soukromeho bytu(omlouvam se timto peoplovi,ktereho jsem vzbudil).Vim sice,ze je provozni doba,kterou by bylo nej udelat na 24/7/365,jen do 21.00,ale i pres to je to zarazejici.Jak to teda je??Dobijite to opravdu??To opravdu sedite a stirate kupony nebo jak to je???
-2woc-

PS:jen prosim vynechte odpoved typu:Bylo po provozni dobe! apod.....DiK

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Viktor Soos  |  17. 07. 2001 19:00

Děkujeme za Vas nazor z 16.11.2000 na nasi sluzbu NABIJIME.CZ.
k Vasim dotazum :

1. Telefon je na nasich strankach uveden jako cislo 02 / 24 22 28 33. Tento telefon opravdu slouzi nam. ( cislo, ktere uvadite nam neni znamo ).

2. Provozni doba je upravena podle nasich schopnosti. Nemuzeme klientum slibovat neco, co zatim nemuzeme zvladnout na 100%. Pokud provedete pozadavek na nabiti podporeny platbou i mimo námi oznámenou Provozni dobu ( od cca 6:00 do cca 23:00 ) jsme schopni tento Vas pozadavek uspokojit. Radeji jsme vsak zvolili jistotu. Provozni doba je opravdu trochu anachronismus, ale je vyuzita, jak doufame, na omezenou dobu a s pribyvajici cetnosti objednavek budeme fungovat 24hodin denne. U site Oskar je dobijeni vazano na nase pripojeni k Internetu a proto je nase sluzba konkretne u Oskara jeste trochu omezenejsi. Nicmene se vse resi.

3. Princip fungovani je jednoduchy a spociva v nasi zabezpecenosti vsemi druhy dobijecich kuponu a moznosti dobijet kredity pres volani na Vaseho Operatora mobilni site.

s pozdravem
Viktor Soos

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vp  |  17. 07. 2001 19:00

Jaky je princip dobijeni? To stiraji karty nebo jak to delaji?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Heavy  |  17. 07. 2001 19:00

Já bych řek, že tam sedí a mažou kupony. A pak to cvakaj přes Inet nebo volaj na čísla operátorů. Asi nic pohodlnýho, řekl bych.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vpe  |  17. 07. 2001 19:00

Tak to je pekne, ani naklady na vyrobu kuponu (kolik to muze byt? Mene nez 10,- Kc ne, mozna i 30,- za karticku) se neusetri a "poskytovatel sluzby" se velmi snadno zahlti a nebo jej to velmi rychle prestane bavit atp..

Smysl to IMHO nema..

Za kolik se daji koupit karty v Hradci:

Eurotel GO KARTA 500 s tel. číslem do sítě Eurotel GSM (včetně hovorného za 500,--) - karta 1 350
Eurotel GO KARTA 1000 s tel. číslem do sítě Eurotel GSM (včetně hovorného za 1000,--) - karta 1 800
Eurotel GO DOBÍJECÍ KUPON 300 Kč 280
Eurotel GO DOBÍJECÍ KUPON 500 Kč 460
Eurotel GO DOBÍJECÍ KUPON 1000 Kč 900
Eurotel GO DOBÍJECÍ KUPON 2000 Kč 1 790

Paegas TWIST KARTA s telefonním číslem do sítě Paegas GSM, s kreditem 400 Kč!; Standardní SIM karta podporující službu Twist. Na vaší Paegas Twist kartě je uložen i úvodní kredit hovorného ve výši 400 Kč. Tento kredit byste měli využít během 12 měsíců. Kdykoli během této doby můžete svoji Paegas Twist kartu znovu dobít. 1 150
Paegas TWIST KARTA BANKOVNÍ s telefonním číslem do sítě Paegas GSM, s kreditem 400 Kč!; Standardní SIM karta podporující službu Twist. Na vaší Paegas Twist kartě je uložen i úvodní kredit hovorného ve výši 400 Kč. Tento kredit byste měli využít během 12 měsíců. Kdykoli během této doby můžete svoji Paegas Twist kartu znovu dobít. 1 350
Paegas TWIST DOBÍJECÍ KUPON 400 Kč 370
Paegas TWIST DOBÍJECÍ KUPON 800 Kč 730
Paegas TWIST DOBÍJECÍ KUPON 2000 Kč 1 800

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Viktor Soos  |  17. 07. 2001 19:00

Ješte k cenám :
Ceny, které zde uvádite neplati jen v Hradci, ale po celé republice. Otevřete si kterýkoliv I-net prohledávač a podívejte se na prodej dobíjecích kupónu. Možna se dostanete na ješte nižši ceny. Oslovte však tyto "cenově válčíci" distributory a vyzvete je, aby Vam zaslali jeden kupón za tuto cenu. Cena bude jiná, budete na něj čekat týden a pak si budete muset dojít na poštu, vystát frontu, zaplatit dobírku a nabít si sám. Nebo použijete naší služby, nezvednete se od počítače nebo telefonu a kredit Vám přijde do 15-20 minut. Nechceme po Vás nic jiného, než platnou oficiální cenu dobíjecího kupónu a naše služba je zdarma.

( Pokud máte distributora s nízkými cenami poblíž Vašeho bydliště, kupujte u něj a naše stránky využívejte jen když bude mít zavřeno. Cenově mu nebudeme konkurovat. )

S pozravem Viktor Soós

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Martin  |  17. 07. 2001 19:00

Neni to spatna sluzba, ale kdyz si vezmu, ze v miste sveho bydliste koupim v trafice kupon na Twist o tricet korun levneji, nez u operatoru, ci na netu, premyslim, co je vyhodnejsi, domaci pohodli, nebo par kroku navic...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Houbař  |  17. 07. 2001 19:00

A teď si představte že vám dojde kredit v době, kdy v lese sbíráte houby. V lese se trafiky vyskytují opravdu zřídka :) No spíš vůbec.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
remet  |  17. 07. 2001 19:00

nebo kdyz Vam dojde kredit za polarnim kruhem... pak ovsem ale bude mozna problem v tom, ze Vam bude nejaky kredit uplne jedno )

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mirek  |  17. 07. 2001 19:00

No hlavne jestli tam bude signal a nebudou polarni medvedi :))

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Michal  |  17. 07. 2001 19:00

Ha, PG ma roaming za polarnim kruhem! No jo, ze me to hlupaka hned nenapadlo - prece 1. 100% roaming mas jen v Twistu! Nevaz se, odvaz se (zamrznes)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Wally  |  17. 07. 2001 19:00

Projížděl jsem web oskara a našel jsem dobíjení přes Internet. Zde.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Honza  |  17. 07. 2001 19:00

No jo, ale to nejdřív musíš mít kupon. Bez něho totiž nenabiješ.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marian Matys  |  17. 07. 2001 19:00

Dovolim si nesouhlasit s tim, ze jde o "unikatni" sluzbu, nebot tento zpusob nabijeni nabizi na internetu jiz cela rada firem a vetsina z nich dokonce se slevou - treba u nasi firmy ComTEL na www.comtelmobil.cz je to 10%, ale aby to nebyla jen reklama tak budu jmenovat napr. jeste firmy VZ-HIFI ci 1. MOBILNI.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  17. 07. 2001 19:00

Máte pravdu, že existují i další firmy, které dobíjí kredit na "dálku". Nabijime.cz však umí nabíjet i Oskarty, dobíjet bez kuponu po telefonu (nikoliv jen přes Internet) a zvládá cyklické nabíjení. Má tak větší rozsah služeb než ostatní weby.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Patrik Chrz  |  17. 07. 2001 19:00

Jeste bych pridal Obchodni dum. Ten sice zatim umoznuje toto jen u GO, ale slibovali, ze to umozni i u TWIST. A samozrejme se sleveou. Na to www.nabijime.cz jsem se nedival, ale jestli to tam nabizeji za normalni ceny, tak je to blbost.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
_hugo_  |  17. 07. 2001 19:00

Prave u Go to je ale sluzba k nicemu, kdyz ji EuroTel nabizi na svych strankach.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Patrik Chrz  |  17. 07. 2001 19:00

Tady nejde ani tak to tu sluzbu jako takovou, ale o to, ze je to levnejsi (jako vetsina zbozi kupovaneho pres Internet)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  17. 07. 2001 19:00

To sice ano, ale u EuroTelu nelze nabíjet po telefonu a cyklicky. Můžete také platit omezenějšími platebními prostředky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
hugo  |  17. 07. 2001 19:00

A vystavuji na zakoupeny kredit tyto weby take faktury stejne jako Eurotel u Go????

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Broža  |  17. 07. 2001 19:00

Ano, vždy při zadávání teleonního čísla pro nabití můžete zaškrtnout políčko, že chcete vystavit doklad.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor