Nainstalujte si PalmOS 3.3 upgrade

Rychlejší a snadnější synchronizace a podpora nových funkcí. Nový upgrade si prostě musíte nainstalovat. Chystá se také synchronizace přes počítačovou síť.
Nejvýraznější změnou je zdvojnásobená rychlost synchronizace na 115 200 b/s. Palm se připojí automaticky na nejrychlejší možné rychlosti. Pokud máte notebook s IrDA, můžete nyní synchronizovat i přes infra port. Podporována je také komunikace podle IrCOMM, a tak může Palm komunikovat například s mobilními telefony Ericsson. Do systému byla začleněna také podpora pro znak euro. Systém obsahuje dřívější záplatu 3.1.1.

Podporovány jsou Palm V, Palm IIIx, III a další PalmPiloty s nejméně 2 MB + 2MB flash pamětí. Přístup k souboru najdete na stránce s informacemi o upgradu. Jeho velikost je 2,5 MB a přepíše v Palmu obsah paměti flash.

Živě komentuje: Jedná se o opravdu významný upgrade operačního systému. Pro mne je nejlákavější rychlejší přenos dat při synchronizaci. Nicméně Palm tím jenom trochu srovnává krok s konkurencí, která začíná implementovat USB jako standard. Na webu Palmu se ale objevila zmínka o novém vylepšení, které jistě získá přízeň – je to synchronizace přes běžný Ethernet. Na strategických místech firmy budete mít rozmístěny synchronizační kolébky připojené na počítačovou síť a po zasunutí vašeho Palmu se Palm spojí s HotSync Serverem (také připravovaná novinka), který všechna data aktualizuje. Nový systém již podporuje synchronizaci přes Ethernet.

Váš názor Další článek: ThinkDB - malá databáze pro váš Palm

Témata článku: , , Připravovaná novinka, Nové vylepšení, Upgrade