Nástupce BlackBerry Keyone se vizuálně příliš nezmění, ale dostane duální fotoaparát

Portál Slahsleaks, specializující se na úniky dosud nepředstavených zařízení, zveřejnil podobu nástupnického modelu BlackBerry Keyone. Známý není název (můžeme tipovat např. Key2), technické parametry, ani datum uvedení. Podle renderů si ale můžeme udělat představu alespoň o vzhledu.

Design zařízení se proti minulé generaci výrazně proměnit nemá, nástupce bude vycházet z Keyone Black Edition. Zmenšeno bude čelo nad displejem, hrany přístroje budou možná trochu přísněji seříznuty. Nejnápadnější inovací, která je v kontextu dnešních smartphonů už takřka samozřejmostí, je duální fotoaparát.

Naopak bez větších změn se obejde čtyřřadá mechanická QWERTY klávesnice, která je hlavní devizou zařízení BlackBerry. Zachována zůstane i trojice ovládacích senzorů systému Android, na kterém bude novinka čínského výrobce TCL opět postavena. Smartphone podle obrázků zachová také 3,5mm audio konektor.

Novinka bude vycházet z loňského BlackBerry Keyone Black Edition:

Diskuze (7) Další článek: Rapper nechal natočit video ke svému singlu na Galaxy S9+. Podívejte se na výsledek

Témata článku: Blackberry, , , , , , , , , , Technický parametr, Nepředstavené zařízení, Velká změna, Vizuál, F +, BlackBerry Key, Klávesnice QWERTY, Čínský výrobce, Novinka, Dnešní smartphone, Athéna, Keyone Black Edition, Nástupnický model, Nástupce, Zařízení,