Navigace NDrive pro iPhone: pouze za 40 eur (aktualizováno)

Recenze slovenské navigační aplikace Sygic pro iPhone ještě nestačila vychladnout a už se na App Store objevila další konkurence. nDrive přitom pro nás není zase až tak neznámým pojmem. Našim testem prošla před necelým rokem navigace nDrive G400, kterou si možná pamatujete díky vestavěnému alkoholtestru.



NDrive pro iPhone zaútočí především cenou

Zatímco konkurence sází na kompletní mapové podklady za vyšší cenu, NDrive jde cestou opačnou. Nabízí v podstatě každé jednotlivé státy za rozdílné ceny a pak i balíček například západní Evropy. Pro nás zajímavou Českou republiku získáte spolu s mapami Polska a Slovenska za lákavých 40 eur (asi 1 050 Kč).


Prostředí vypadá hezky, uvidíme, jak si povede v praxi

Navigace NDrive na nás v rámci zmiňovaného testu upřímně řečeno nezanechala příliš dobrý dojem a jsem velmi zvědav, jakých zlepšení se verze pro iPhone dočkala. Navigaci právě stahuji a první zkušenosti sepíši co nejdříve.

Aktualizováno: Navigace stažena, nainstalována a první dojmy od stolu bohužel nejsou nejlepší. Navigace se sice zřejmě naučila klíčovou funkci - průjezdní body, nicméně výpočet trasy nefunguje a aplikace obsahuje množství chyb. Verze 9.2.28 je navíc v informacích označena jako Developer build s požadavkem, aby nebyla testována. S nákupem bych tedy rozhodně nespěchal a i pro účely recenze vyčkám až na opravdu finální verzi. Zároveň mi ale není jasné, proč chce výrobce vydat aplikaci za každou cenu a tuto v podstatě testovat na lidech.

Diskuze (8) Další článek: Garminy umí pracovat s rastrovými mapami. Jak na to?

Témata článku: , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Akt, Pro +, Necelý rok