Navigace Sygic s funkcí HUD zdarma

(inzerce) Aplikace pro chytré telefony je nyní k dispozici se speciální 40% slevou a funkcí promítání navigace na čelní sklo vozu zdarma.

Dopřejte si špičkovou offline navigaci, která vás bude provázet na všech vašich cestách. S mapami uloženými v telefonu máte vždy jistotu, že pohodlně a bezpečně dorazíte do správného cíle. Právě nyní nabízí Sygic ve svém e-shopu navigaci pro celý svět, pro operační systém Android za pouhých 59,99 € (1674 Kč) a k tomu funkci Head-up Display v hodnote 274Kč zdarma.

Klepněte pro větší obrázek

GPS navigace Sygic využívá vysoce kvalitní mapy TomTom uložené přímo v telefonu. Za jednorázovou investici získáte doživotní licenci pro operační systém Android s pravidelnými aktualizacemi mapových dat. Funkce Head Up Display promítá navigaci přímo na čelní sklo vozu a umožňuje tak pohodlnější a bezpečnější jízdu v nočních hodinách.

Aplikaci Sygic v současné době důvěřuje více než 60 milionů uživatelů, čímž se stala nejstahovanější offline navigací na světě.

Klepněte pro větší obrázek

Co získáte?

  • Kompletní navigaci v telefonu, která je vždy po ruce.
  • Doživotní aktualizaci map zdarma.
  • Funkci Head Up Display, která promítá navigaci na čelní sklo vozu.
  • Miliony bodů zájmu – hotely, obchody, čerpací stanice, restaurace atd.
  • Kvalitní mapy uložené v telefonu nebo na SD kartě bez potřeby připojení k internetu.
  • 3D zobrazení měst a terénu pro jednoduchou orientaci.
  • Software a pokyny v češtině.   

Aplikace je k dispozici pro uživatele chytrých telefonů s operačním systémem Android. Licenci lze zakoupit v e-shopu společnosti Sygic.

Další informace najdete na adrese www.sygic.com

Další článek: Chystá se komunikátor BlackBerry Passport se zlatým rámečkem

Témata článku: , , F +, Žďár, Hud, Čelní sklo, Čerpací stanice