Navigační hra: vyhrajte 4× mobil Sony Ericsson s GPS

Popadněte navigaci – nebo se podívejte na mapu – a běžte na procházku. Můžete tam vyhrát odolné fotomobily Sony Ericsson C702 Cyber-shot s integrovanou GPS, bluetoothová sluchátka nebo pouzdra.

Navigační hra byla ukončena, další SMS už neposílejte.

Na Navigovat.cz jsme společně se společností Sony Ericsson připravili navigační hru, ve které můžete vyhrát čtyři odolné fotomobily Sony Ericsson C702 Cyber-shot s GPS přijímačem, případně další příslušenství.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Hlavní výhra: Sony Ericsson s GPS

Vybrali jsme čtyři velká města, ve kterých jsme připravili trasu se dvěma úkoly. Od západu to je Plzeň, Praha, Brno a Ostrava. Pro každé z těchto měst dostanete souřadnice startu, na kterých něco najdete a správnou odpověď pošlete v textové zprávě.

Obratem získáte souřadnice cíle s úkolem, který vás tam čeká – podobný jako na startu. V cíli opět pošlete odpověď, a bude-li správná, hned budete zařazeni do slosování. Vzdálenost startu a cíle je průměrně kolem pěti set metrů, ve všech případech to pěkná procházka, vhodná i pro rodiny s dětmi.

Je to zkrátka takový virtuální geocaching bez závěrečné krabičky. Nepotřebujete k němu ani navigaci, místo startu lze jednoduše zobrazit na leteckém snímku webu Mapy.cz. Zkuste takhle třeba pražské kolo, zaměřte pozornost na obsah pole pro vyhledávání. V terénu pak stejným způsobem využijete službu wap.mapy.cz pro zjištění místa cíle prostřednictvím mobilního telefonu, případně se vrátíte domů k internetu a k finále přijdete jindy.

Hra trvá od 19. srpna do 2. září 2008. Je jedno, kdy se na ni vypravíte, výherce bude určen náhodně způsobem, který je popsán níže v podrobných pravidlech. Dne 5. září 2008 pak budou výherci zveřejněni na Navigovat.cz.

Ceny pro výherce

  • 1. místo: mobil Sony Ericsson C702 (pro každé město jeden)
  • 2. místo: Bluetooth headset Sony Ericsson HBH-PV712 (pro každé město jeden)
  • 3. místo: odolné sportovní pouzdro Sony Ericsson IAC-25 (pro každé město jedno)

Tip: Přečtěte si podrobnou recenzi první ceny, mobilu Sony Ericsson C702 Cyber-shot


Hra v Praze

Souřadnice startu: N50° 04.974` E14° 24.485`

Úkol: Na stojanu lampy najdete stříbrný štítek se šesticiferným číslem. Toto číslo pošlete v textové zprávě na telefonní číslo 9000906 ve tvaru GPSHRA PR číslo. Obratem obdržíte zprávu se souřadnicemi cíle včetně úkolu, který vás tam čeká.

Hra v Brně

Souřadnice startu: N49° 11.787` E16° 35.726`

Úkol: Na bílé zdi najdete tabulku se čtyřmístným letopočtem. Tento letopočet pošlete v textové zprávě na telefonní číslo 9000906 ve tvaru GPSHRA BR letopočet. Obratem obdržíte zprávu se souřadnicemi cíle včetně úkolu, který vás tam čeká.

Hra v Ostravě

Souřadnice startu: N49° 49.913` E18° 18.268`

Úkol: Na místě, kam ukazují souřadnice, najdete velký kamenný kříž. Na jeho levém boku je čtyřmístný letopočet. Toto číslo pošlete v textové zprávě na telefonní číslo 9000906 ve tvaru GPSHRA OS letopočet. Obratem obdržíte zprávu se souřadnicemi cíle včetně úkolu, který vás tam čeká.

Hra v Plzni

Souřadnice startu: N49° 44.713` E13° 22.405`

Úkol: Úkol: Na podstavci sochy najdete čtyřmístný letopočet (je malý, v zadní části). Tento letopočet pošlete v textové zprávě na telefonní číslo 9000906 ve tvaru GPSHRA PL letopočet. Obratem obdržíte zprávu se souřadnicemi cíle včetně úkolu, který vás tam čeká.


Podrobná pravidla

Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané ČR s výjimkou zaměstnanců pořadatelských firem.

Jeden hráč se může zúčastnit všech čtyř kol, v každém z nich ale pouze jednou. V každém kole tedy bude započítán pouze jeden platný hlas z jednoho telefonního čísla.

Výherce budeme kontaktovat na telefonních číslech, ze kterých poslali zprávy. Tato čísla poslouží pouze k informování o případné výhře.

Cena jedné zprávy je 6 Kč, lze ji poslat z mobilních telefonů českých operátorů O2, T-Mobile nebo Vodafone. Abychom mohli posílat odpovědní SMS a nezůstat v minusu, levněji to bohužel nešlo.

SMS služby technicky zajišťuje MobilBonus (infolinka 777 717 535, help@mobilbonus.cz).

Místa startu a cíle jednotlivých kol jsou volně dostupná během celého dne.

Výherce v každém kole určí královské číslo hry Štastných 10 společnosti Sazka z losování, které proběhne 3. září 2008. Toto číslo upravíme do procentuálního tvaru a podle něj zjistíme pořadí výherce v databázi seřazené chronologicky podle data a času zaslání platné finální SMS. Ostatní výhry získají hráči, kteří v seznamu následují za výhercem hlavní ceny. Příklad: bude vylosováno číslo 53, což odpovídá 66,25% z osmdesáti možných čísel. V databázi kola, ve které je 3 598 hráčů, získá hlavní výhru hráč s pořadovým číslem 2 384. Další výhry získají hráči s pořadovým číslem 2 385 a 2, 386. Každé kolo (Plzeň, Praha, Brno, Ostrava), bude tímto způsobem posuzováno samostatně.

Diskuze (50) Další článek: Video: připravte se na iPhone

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , Sony Ericsson C702, Son, Mobil, Hlavní výhra, MOBI, Hra, Eri