Nebojte se virů ani hackerů ... pořiďte si IOL Secure

(Placená inzerce) Chcete mít jistotu, že programy a soubory uložené na vašem PC budou dobře zabezpečené před napadením viry nebo proti útokům z internetu? Pořiďte si novinku ČESKÉHO TELECOMU – bezpečnostní protivirovou ochranu a osobní firewall IOL Secure. Službu, kterou vám ČESKÝ TELECOM nabízí ve spolupráci se společností F Secure, pouze nainstalujete a už se o nic nemusíte starat...

V poslední době se hrozba počítačových virů a napadení dat prostřednictvím internetu, elektronické pošty nebo datových sítí dotkla snad každého uživatele PC. Protože společnost ČESKÝ TELECOM vnímá bezpečnost dat svých zákazníků jako zásadní problém, vyvinula řešení s názvem IOL Secure, které vám nyní nabízí ve spolupráci s firmou F Secure. Současné virové útoky kombinují mnohonásobné hrozby prostřednictvím hackingových metod a tradiční protivirové programy proti nim neposkytují dostatečnou ochranu. Jedinou cestou, jak ochránit vaše počítače proti útokům virů i hackerů zároveň, je pořídit si nepřetržitou virovou ochranu, která je pravidelně aktualizována, spojenou s firewallem.

IOL Secure je doplňková služba ČESKÉHO TELECOMU pro ty z vás, kteří využíváte některou ze služeb IOL Dial-up nebo IOL Broadband. Můžete si objednat jednu ze dvou variant produktu – buď službu IOL Secure, nebo IOL Secure Profi. Základní verze IOL Secure zajišťuje garantovanou vysoce účinnou ochranu před nejnovějšími viry, IOL Secure Profi navíc slouží jako účinný a spolehlivý firewall chránící váš počítač a uložená data před útoky z internetu.
Jistě oceníte jednoduchost instalace programu IOL Secure formou „nainstaluj a zapomeň“. Po instalaci se již nebudete muset o chod programu starat a můžete navíc využít některý z předdefinovaných uživatelských profilů podle vašeho výběru – pro chat, hry atd. IOL Secure vám tak umožní využívat nastavení podle toho, jaké zabezpečení je pro vás nejvhodnější. Další výhodou je garance vysoké kvality, ke které přispívají automatické aktualizace antivirové databáze i firewallové brány. Například proti antivirům zdarma poskytuje IOL Secure automatické aktualizace 2x denně!

Pokud chcete mít svá data bezpečná a nechcete se už zabývat hrozbami virů a napadení z internetu, neváhejte a najeďte na www.iol.cz/secure.

IOL Secure je služba právě pro vás.
Další článek: Už je to tady zase: mobilní virus, který smaže všechna IMEI a IMSI

Témata článku: , , , Secure, Počítačový vir, Pór, Sec, Hack, Vir