Nečekané výdaje vás už nemusí zaskočit

Určitě to většina z vás již někdy zažila. Mobil vám spadl nedopatřením do vany nebo vám vyhořel počítač a vy potřebujete okamžitě nový. Není nic horšího, než když vás překvapí nečekané výdaje.

Co tedy dělat, když zrovna nedisponujete hotovostí a peníze nutně potřebujete? Nezoufejte, řešení je jednodušší, než si myslíte.

Slyšeli jste už o mikroúvěru?

Rychlým a efektivním řešením pro nepředpokládaný výdaj může být mikroúvěr. Pod tímto názvem se neskrývá nic jiného, než půjčka do obnosu 15 000 Kč, která bývá splatná do 30 dnů. Je tedy ideální pro ty, kterým do výplaty chybí nějaká ta koruna nebo je potkala nečekaná finanční událost. Částku jednoduše splatíte z další výplaty a problém je vyřešen.

Kdo ho nabízí

Pozor. Mikropůjčky, alias půjčky před výplatou jsou nejen ověřené nebankovní společnosti, ale také necertifikované subjekty. Některé společnosti tak mohou vypadat na první pohled velmi lákavě, skrývají ale vysoké poplatky a RPSN i v řádech tisíců procent. Například Japonská půjčka je mikropůjčka, která je dokonale průhledná a ze které se nestane Makropůjčka.

Vsaďte na Japonskou půjčku

Ne, nebojte se. Pro půjčku, třeba na nový telefon, si nemusíte jet až do Japonska. V nezávislých testech díky kvalitním službám a výhodným cenám napříč konkurencí získala nejlepší hodnocení Japonská půjčka od Home Credit. V rámci porovnání s ostatními mikroúvěry na českém trhu za ni zaplatíte nejméně. Další její obrovskou výhodou je rychlost vyřízení a obdržení peněz na váš účet. A kdo by nechtěl mít peníze hned?

Jakou máte šanci půjčku získat?

Na podmínkách pro její získání není vůbec nic složitého. Stačí jen být starší 18ti let a být občanem České republiky. Poté ke sjednání stačí mobil, občanský průkaz a bankovní účet. Stačí vám zasednout ke svému počítači a do hodiny máte již peníze na svém účtu. Pokud přeci jen trochu váháte, na internetu si můžete přesně spočítat, jakou částku budete muset splatit zpět. Toto před vyplnění žádosti je samozřejmě zcela nezávazně!

Nenechá vás spadnout do spirály dluhů

Přestože Japonská půjčka nahlíží do registru dlužníků, pokud máte příjem a výdaje dostatečné na splacení půjčky, o kterou žádáte, okamžitě vás nezamítne. Způsob posuzování žadatelů je velmi sofistikovaný a bere ohled na desítky faktorů. Pokud se ale dostanete do potíží a nebudete moci splácet, nabízí Japonská půjčka svým klientům možnost rozložit si platby až do 10 splátek nebo se s vámi domluví na individuálním splátkovém kalendáři.

 

Všechny informace o Japonské půjčce naleznete na www.kamali.cz

Další článek: Samsung zveřejnil bezpečnostní pokyny pro majitele Galaxy Note 7

Témata článku: