Nechte si doručit zboží z Alzy do prodejny budoucnosti a vyhrajte fialový Samsung Galaxy S9

Do prodeje se v nejbližších dnech chystá dvojice vlajkových smartphonů Samsung Galaxy S9 a S9+. V předprodejní akci můžete ušetřit díky bonusu a šrotovnému, anebo můžete telefon rovnou vyhrát. Akci připravil obchod Alza.cz, který se tak zároveň rozhodl propagovat svoji „prodejnu budoucnosti“ na pražské Floře.

Prodejce dává do soutěže celkem 5 ks fialového provedení Samsungu Galaxy S9 64GB. Hodnota každého telefonu je 21 990 Kč. Při nákupu jakéhokoli zboží v e-shopu Alzy si stačí od pondělí 12. do pátku 16. března 2018 nechat svoji objednávku doručit do prodejny budoucnosti.

Každý den zde vyhraje vždy 50. objednávka v pořadí (v boxu bude k objednávce navíc přidán voucher na výhru v podobě smartphonu Galaxy S9), a to bez ohledu na druh nebo cenu zakoupeného zboží. Slavnostní předání pěti smartphonů proběhne v pondělí 19. března 2018 v 18:30 přímo v prodejně budoucnosti.

První dojmy ze Samsungu Galaxy S9 a S9+:

Diskuze (4) Další článek: RECENZE: Samsung Galaxy S9+ — kouzelný čtverec zpomalí čas i váš tep

Témata článku: , , , , Samsung Galaxy S9, Samsun, Galaxy s, F +, Nejbližší den, Vlajkový smartphone, Fialové provedení, Prodejna, NEC, Zboží, Budoucnost, GAL, Slavnostní předání, Samsung Galaxy s, Zakoupené zboží, Pro +, Sam, Voucher, Flora, Objednávka, První dojem,