Nejčtenější bleskovky za uplynulý týden

V uplynulém týdnu jsme na MobilManii vydali 34 krátkých zpráv, tzv. bleskovek. Pokud jste některou zmeškali, nabízíme vám jejich přehled. Bleskovky jsme seřadili podle čtenosti, na začátku proto najdete ty nejlepší.
Petice uživatelů Sony Ericsson P800: chceme stejné funkce jako má P900! 
Na internetovém serveru Petitiononline, kde si můžete sami vytvořit vlastní petici, se objevila žádost uživatelů chytrého telefonu Sony Ericsson P800 směřovaná přímo na výrobce.

Nové véčko od Siemensu s pětašedesáti tisíci barvami 
Připravovaný duální telefon o hmotnosti 79 gramů nabídne především TFT displej s pětašedesáti tisíci barvami a připojení pomocí GPRS třídy 8.

Lubrikant pro ženy i mobily 
Známý výrobce prezervativů Durex ve spolupráci s nejmenovaným výrobcem mobilních telefonů uvedl na trh nový lubrikační gel pro vibrující mobily.

Listopadové novinky T-Mobilu 
Media Album přináší nové funkce, na t-zones lze nyní stáhnout dva motivy za cenu jednoho, Locator zlevnil až o polovinu a další.

Siemens SX1 to pod stromeček přece jen stihne 
Očekávaný mobil už lze najít v internetovém obchodě na stránkách my-siemens.com. A to znamená jedno – během několika týdnů bude konečně k dispozici.

Fotoaparát v mobilu? Ne, o tohle opravdu nemáme zájem 
Někteří světoví mobilní operátoři se na telefony s vestavěným digitálním fotoaparátem nedívají jako na spásu, která jim ve spojení s MMS zvedne tržby.

Anketa: věříte mobilům z šedého dovozu? 
Na MobilManii a do Mobilit připravujeme články o neoficiálním, tzv. šedém dovozu mobilních telefonů a zajímal by nás váš názor na tuto problematiku.

Copak je tohle za telefon? 
Dostaly se k nám obrázky zajímavého mobilního telefonu. Podle všeho to je koncept neznámé značky, snad pouze neznámého designéra, mobil zřejmě reálně vůbec neexistuje.

Špičkový design japonských mobilů 
Japonský mobilní operátor Kddi před několika týdny představil řadu tří mobilních telefonů, kterou nazval Infobar. Slova jsou zbytečná, prohlédněte si obrázky.

Oskarovy Vánoce (tři tiskové zprávy) 
Pět hodin měsíčně telefonování zadarmo, MMS a SMS jsou u předplacených karet za polovic, Oskar téměř přezbrojil na barevné telefony.

Anketa se zásadní otázkou: v jaké ruce držíte při telefonování mobil? 
U jednoho článku se rozhořela velká diskuse, jestli je logické držet mobilní telefon v pravé nebo levé ruce. Proto jsme na toto téma přidali anketu.

Napište recenzi svého mobilu a vydělejte si pár korun 
Pokud vlastníte zajímavý přístroj a chtěli byste nám o něm napsat, neváhejte a článek nám pošlete, můžete si vydělat až tisícovku.

Eurotel nabízí mobilní telefony na splátky s navýšením již od 1,9 % 
Společnost Eurotel Praha nabízí od prvního listopadu možnost koupě vybraných telefonů na splátky s navýšením již od 1,9 %, pro firemní zákazníky pak od 1,6 %.

Nokia Game: tajemství stránky acbsd.com prozrazeno? 
Jeden ze všímavých hráčů si všiml, že Nokia omylem umístila na web nové informace do XML souboru, ze kterého se načítají texty do flashové úvodní stránky.

Oskarův tržní podíl dosáhl 15,8 % 
Oskar ve třetím čtvrtletí získal 100 650 nových zákazníků. Celkový počet zákazníků, kteří využívají jeho služby, tak vzrostl na 1 438 142.

Samsung E710 „s bleskem“ se od předchůdce E700 hodně liší 
Nový Samsung SGH-E710 je o deset gramů těžší, váží 95 g. Malý displej na čelní ploše je na rozdíl od předchůdce E700 pouze černobílý.

T-Mobile nabízí dvě loga, obrázky atd. za cenu jednoho 
T-Mobile pořádá až do konce listopadu akci, se kterou můžete při stáhnutí jedné položky z t-zones získat druhou položku ze stejné kategorie zdarma.

Vyhlášení nevyhlášené soutěže o nejaktivnější přispěvatele do Poradny 
V dalším kole nevyhlášené soutěže už nebudeme odměňovat nejaktivnější účastníky diskusí, zaměříme se pouze na Poradnu.

Sony plánuje konkurenta N-Gage 
Společnost Sony včera poodhalila projekt mobilně-hudebně-herního zařízení, které by se mělo do prodeje dostat do konce příštího roku.

Microsoft vydal doplněk pro hlasové ovládání počítačů Windows Mobile 
Microsoft představil nový program Voice Command, který slouží pro ovládání kapesních počítačů Windows Mobile hlasem.

O2 X1: exkluzivní véčko 
Britsko-irsko-německý operátor O2 nabízí pod svojí vlastní značkou nový mobilní telefon. Neznáme jeho výrobce, mohlo by však jít o Samsung,

Vyhrajte originální Matrix telefon v SMS hře s Eurotelem 
Eurotel připravil pro fanoušky filmu Matrix speciální SMS hru, v níž je možné vyhrát originální Matrix telefon a řadu dalších cen.

Microsoft: do tří let prodáme 100 milionů chytrých telefonů a PDA 
Steve Balmer vytýčil do budúcnosti firme nový a veľmi ambiciózny cieľ. Do roku 2007 umiestiť na trh 100 miliónov mobilných zariadení s Windows Mobile.

HP iPaq h4350: klávesnice Evropě zapovězená 
HP oficiálne oznámilo, že iPaq h4350 sa bude dodávať výhradne v USA. Tento model je prvým z rodiny iPaqov s integrovanou klávesničkou.

palmOne: velký update ROM pro Tungsten T3 
Firma palmOne vydala update ROM pre svoj model Tungsten T3. Update rieši viacero problémov s týmto modelom.

Mapy měst pro Nokie 7650, 3650 a další mobily se Symbianem 
Společnost TomTom BV je známá svým navigačním softwarem pro DPA. CitiMaps jsou digitální mapy více než šedesáti evropských a amerických měst.

Bluetooth: odbyt 1 milion zařízení týdně 
V treťom kvartáli bolo priemerne každý týždeň na trh dodaných viac ako 1 milión zariadení s integrovaným Bluetooth.

Microsoft opustil šéf divize chytrých telefonů 
Juha Christensen, osmatřicetiletý dánský manažer, který v Microsoftu vede divizi chytrých mobilních telefonů, opouští společnost.

Sagem má infolinku 
Sagem zprovoznil Mezinárodní kontaktní centrum pro Českou a Slovenskou republiku, a to buď na telefonu 855 555 600 nebo e-mailu support.mobiles@sagem.com.

Eurotel zlevnil sadu Go se Siemensem C55 
Eurotel včera o celých tisíc korun snížil cenu předplacené sady Go s mobilním telefonem Siemens C55. Sada v současnosti stojí 3 495 Kč.

75 let Motoroly: začalo to autorádiem 
Motorola letos slaví 75 let své existence, která začala 25. září 1928, kdy bratři Joseph a Paul Galvinové koupili firmu na výrobu elektrických adaptérů.

Drby od Oskara: dobíjení Oskaret v bankomatech České spořitelny je na spadnutí 
V bankomatech bude možné pouze dobíjet předplacenou Oskartu, další operace, jako je úhrada faktury, složení zálohy, nebudou u České spořitelny k dispozici.

Nokia Game 2003: Nutné vybavení pro letošní hru 
Oproti předchozím letům sází tým Nokia Game už pouze na hraní prostřednictvím internetu. Nemusíte tedy mít ani mobilní telefon

Váš názor Další článek: Drby od Oskara: dobíjení Oskaret v bankomatech České spořitelny je na spadnutí

Témata článku: , Nokia N-Gage, Samsung E710, Siemens C55, Siemens SX1, Sony Ericsson P800, Složení zálohy, Celý tisíc, První list, Týden, Uplynulý týden, Blesk, BLE, Kontaktní centrum, Prezervativ, Špičkový design, DPA