Nejzajímavější české mobilní aplikace [tipy]

Zajímavé aplikace od českých a slovenských vývojářů pro telefony na platformách Android, Apple iOS, Windows Phone a Symbian.

Ve spolupráci s novým Katalogem aplikací (www.KatalogAplikaci.cz) jsme připravili tipy na zajímavé a kvalitní aplikace od českých (a slovenských) vývojářů. Napište nám do diskuze, jak se vám líbí a co bychom měli vylepšit. Poslat můžete i tipy na zajímavé aplikace, ať už je to pro Apple iOS, Android, Symbian, nebo Windows Phone.

Čtyřlístek [Symbian]

Legendární, oblíbený a nezapomenutelný Čtyřlístek můžete mít ve svém telefonu. Vydejte se s Fifinkou, Bobíkem, Pinďou a Myšpulínem hledat dávný aztécký poklad. Stáhněte si hru a zažijte pořádné dobrodružství s klasickou plošinovkou, ve které naučíte své oblíbené postavičky skákat, šplhat i běhat. A když vydržíte až do konce, získáte poklad. Hra je připravená pro všechny typy dotykových Nokií. Své výsledky můžete porovnávat s ostatními na speciálních stránkách na Facebooku.

E15 [iPhone a iPad]

Aplikace nabízí neustálý přehled aktuálních článků deníku E15 pro iPhone/iPod touch a také iPad. Ihned po spuštění nabízí krátký přehled článků serveru E15, články řadí do logických kategorií.

Má ergonomické ovládání, pohyb mezi články je pomocí dotykových gest. Nabízí možnost odeslání článku emailem, na Facebooku či na Twitteru a uložení článků do paměti telefonu. Ke stažení je ve dvou verzích pro iPhone i iPad.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Verze pro iPhone
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Verze pro iPad

SmogAlarm [Android]

Aplikace zobrazuje údaje o kvalitě vzduchu, které získává z měřících stanic evidovaných Českým hydrometeorologickým ústavem. Zobrazovány jsou hodinové koncentrace prachu PM10, ozonu, oxidu siřičitého, oxidu uhelnatého, oxidu dusičitého a souhrnný index kvality ovzduší. Měřící stanice se dá buďto vybrat podle kraje a názvu, nebo může aplikace najít pomocí sítě/GPS stanici nejbližší.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

WMM SMS zdarma [Windows Phone]

Jedna z nejpovedenějších aplikací pro odesílání SMS zdarma přes internetové brány českých operátorů O2, T-Mobile, Vodafone. Jednoduché rozhraní umožňuje odeslat SMS rychleji než z vlastního systému Windows Phone, samozřejmě s použitém seznamu kontaktů z telefonu, navíc bez poplatků.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (11) Další článek: Baterie na bázi grafenu mají 10× vyšší kapacitu i rychlost nabíjení

Témata článku: , , , , , , , Apple iPhone 4GB, Slovenský vývojář, Mobil, Tip, OZO, Kvalitní aplikace, MOBI, Ovládání pohyb, Aplikace,