Němci rozhodli hlasováním: „Chceme Samsung Galaxy Note Edge“

Netradiční pobídka se ve čtvrtek objevila na domovské stránce německého Samsungu. V ní se místní pobočka zavázala, že začne prodávat tabletofon Galaxy Note Edge se zakřiveným displejem, ovšem jen pod podmínkou, že pro to bude hlasovat 120 210 návštěvníků webu. Včera, tedy v pátek, okolo třetí odpolední se počet hlasů pohyboval okolo 50 tisíc, kýžená meta byla překročena v sobotních ranních hodinách. V době psaní článku se počítadlo zastavilo na 129 969 hlasech, a ty stále přibývají.

Klepněte pro větší obrázek
Čítač na webu německého Samsungu překonal meto 120 tisíc hlasů a stále narůstá

Na webu českého Samsungu žádné odpočítávání neběží, to však neznamená, že zde byl Galaxy Note Edge úplně zamítnut. V první vlně se s jeho prodejem u nás nepočítá, ovšem v prvním čtvrtletí příštího roku Samsung plánuje rozšířit dodávky do dalších zemí v Evropě, kde by neměla chybět ani Česká republika. V současné době se jihokorejský výrobce bude snažit uspokojit zájem devíti větších zemí v Evropě, v čele se Španělskem, Itálií, Francií a již zmiňovaným Německem. 

Diskuze (7) Další článek: Microsoft Lumia již 11. listopadu: půjde o nástupce Lumie 625?

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note Edge, Sam, Hlasování, Note, Galaxy note, Místní pobočka, Galax Note, Hlas, GAL, Edge +, Odpočítávání, Samsun, Note Edge