Nevidíte obrázky? Facebook, Messenger, WhatsApp a Instagram mají částečný výpadek

Pokud máte dnes problém se zobrazováním či nahrávání fotek, videí či jiných souborů na Facebooku, chyba není na vaší straně. Firma má totiž opětovný výpadek se kterým se cca od dnešních 14 hodin potýká většina jeho služeb. Kromě zmíněného problému uživatelé hlásí problémy se zasíláním zpráv na WhatsAppu, se zobrazováním obrázků v Messengeru a problémy poznamenaly také Instagram, kde nefungují příběhy.

Za poslední měsíce jde již o několikátý případ většího výpadku Facebooku a jeho služeb. Tentokrát však podle serveru Downdetector problémy provází uživatele prakticky po celém světě. Podle mapy je nejvíce zasáhlá Evropa a USA, ovšem to souvisí zejména s množstvím uživalů v daných zemích. Facebook na konkurenčním Twitteru prohlásil, že o chybě ví a již usilovně pracuje na její nápravě. Situaci zde můžete monitorovat v posledních měsících hojně využívaným hashtagem #FacebookDown.

Aktualizováno 4.7. 2:06: Podle vyjádření Facebooku byl problém již na 100% vyřešen. Uživatelé by již všechny obrázky či videa měli vidět normálně. Výpadek byl však poměrně dlouhý, celkem trval déle než 12 hodin.

Klepněte pro větší obrázek
Celková doba výpadku podle serveru Downdetector činila více než půl dne.
 
Diskuze (3) Další článek: LG G8S ThinQ míří na evropské trhy. Cena je poměrně odvážná

Témata článku: , , , , , , , , , Obrázek, Facebook Messenger, Meš, Things, Zobrazování, F +