Nokia 3220: hra světel (přehled článků)

Co se vyplatí: paušál nebo předplacenka - CDMA: sedm dní poté - Motorola V180: přichází levný elegán - Test GSM alarmu podruhé. Neuniklo vám něco? Připravili jsme přehled nejúspěšnějších článků minulého týdne.
Nokia 3220: hra světel (recenze)
Nový model Nokie by bylo možné zařadit funkční výbavou mezi manažerské telefony. Na první pohled je však vidět, že je určen do jiné společnosti. Přednost má osobitý styl, možnosti personalizace a originální světelné efekty.

Co se vyplatí: paušál nebo předplacenka?
Lidé, kteří málo telefonují, se vždycky rozhodují mezi předplacenou kartou a paušálním programem. Většinou zvítězí předplacenka díky své jednoduchosti v používání a snadnosti pořízení. Nejnižší tarify operátorů mohou být ale pro určité skupiny uživatelů mnohem výhodnější.

CDMA: sedm dní poté
Minulé pondělí Eurotel oficiálně ohlásil souštění CDMA. Jak vypadal první týden z pohledu uživatelů a s jakými problémy se museli potýkat vám přiblížíme v článku.

Srovnání megapixelů: Siemens S65 vs. Nokia 7610
Porovnali jsme fotografie dvou prvních megapixelových fotomobilů na českém trhu. Podívejte se, jak si se stejnými scénami poradil Siemens S65 a Nokia 7610. Rozlišení opravdu ještě není vše.

Motorola V180: přichází levný elegán (recenze)
Véčková Motorola V180 patří do série stylových telefonů s označením V. Je to low-endový mobil a tomu také odpovídá jeho funkční výbava, která je oproti jeho kolegům chudší. Může ale zaujmout výborným vyzváněním a především nízkou cenou.

Test GSM alarmu podruhé: Auto Alarm
Výrobek s označením Auto Alarm je příslušenství pro mobilní telefon, které je svou výbavou předurčeno zejména pro ochranu vozidel. Detekuje pomocí speciálního senzoru pohyb a náklon. V případě detekce pak upozorní zprávou SMS.

Můj mobil: Sony Ericsson T610
(čtenářská recenze) Sony Ericsson T610 patří u nás mezi nejoblíbenější mobilní telefony. Své příznivce si našel hlavně díky bohaté výbavě, střízlivému designu a dobrému poměru ceny a výkonu.

Můj mobil: Sony Ericsson P900
(čtenářská recenze) Sony Ericsson P900 je špičkový mobilní telefon s funkcemi kapesního počítače. V současné době má ve své třídě jen velmi malou konkurenci. Přečtěte si o zkušenostech jednoho z uživatelů.

Dobrá muzika za pochodu: recenze MP3 přehrávače Digibeat FunkeyBoy ET-01
Digibeat FunkeyBoy je trochu neobvyklý kapesní přehrávač MP3/WMA s interní flash pamětí 128 MB. Kromě samotného přehrávání hudby totiž disponuje několika dalšími funkcemi, které majitele příjemně překvapí a mají vliv na celkový dobrý dojem z tohoto multifunkčního přístroje.

Můj mobil: Sony Ericsson T68i
(čtenářská recenze) Sony Ericsson se stal legendou. Ve své době byl jedničkou mezi manažerskými telefony a díky tomu má mnoho spokojených uživatelů do teď. Jeden z nich vás v dnešní recenzí seznámí se svými zkušenostmi s tímto bestselerem.

Váš názor Další článek: Můj mobil: Siemens S55

Témata článku: Nokia, , Motorola V180, Nokia 3220, Nokia 7610, Nokia 7610 Supernova, Siemens S65, Sony Ericsson P900, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T68i, Svět, Přehled, Pře, Kapesní přehrávač, Hra