Nokia 9210 – pořiďte si koloběžku

Nepochybně jste již zaslechli zmínku o zatím posledním komunikátoru společnosti Nokia honosícím se číslem 9210. Barevný displej, rychlá data, video v kapse – nic z toho vás už nepřekvapí. Nokia 9210 má však na své majitele také skryté vedlejší účinky. Alespoň podle reklamy.

Neobyčejný telefon

Pokud cestujete každé ráno do práce hromadnou dopravou, zajisté víte, co tato cesta obnáší. Na každé zastávce se z hromady, která je nasoukaná uvnitř dopravního prostředku, snaží dostat hromada lidí ven a ještě větší hromada lidí zase dovnitř (od toho také pochází název „hromadná“). Většinou tak stojíte jen na jedné noze a snažíte se během jízdy udržet rovnovážnou polohu. Zkrátka a dobře – je to hrůza.

Nokia ale přišla s revolučním řešením – Nokia 9210. S tou totiž můžete v metru bez problémů a bez držení stát a ještě zvládnete udělat všechnu svoji práci ještě dříve než tam dojedete. To vše ještě s kufříkem a koloběžkou v ruce (!). Pokud tedy rádi a často cestujete hromadnou dopravou, je Nokia 9210 určitě tím správným telefonem pro vás. To ale stále není vše.

Přáli jste si vždy vynikat v nějakém sportu? Chtěli jste zaujmout opačné pohlaví svými akrobatickými kousky? Pak neváhejte – Nokia 9210 z vás udělá krále všech koloběžek. Nejenže budete umět perfektně jezdit na koloběžce s kufříkem v ruce, ale navíc všechny oslníte perfektní akrobacií na U-rampě. Nový komunikátor významně zasáhne do vašeho života.

Kdo že je to ten záhadný pán?

Nad tím, co Nokia 9210 změní ve vašem životě, jsme se již zamysleli. Co ale ten úspěšný podnikatel-akrobat, který ji dnes a denně propaguje se svou koloběžkou v televizi a na billboardech? Podařilo se nám zjistit, že v jeho životě existuje několik zajímavých nejasností:

Za prvé – když je tak úspěšný podnikatel ve slušivém obleku, proč nejezdí do práce autem, ale hromadnou dopravou? Že by mu kvůli nákupu Nokie 9210 nezbylo na auto ani na taxíka?

Za druhé – co dělá onen záhadný muž, že je schopen všechnu svoji práce udělat během pár minut v metru a ve stoje? Pokud by byl nezaměstnaný, pak by se to dalo pochopit. Je také možné, že o práci přišel, a tak se o ni jede teprve ucházet (to by vysvětlovalo cestu metrem a oblek).

Za třetí – proč vůbec jezdí do zaměstnání, když svoji práci díky Nokii 9210 udělá během pár minut ve stoje v metru? Nebylo by pohodlnější zůstat doma a práci udělat na pořádném a hlavně levnějším stolním počítači?

Z výše uvedených skutečností tedy jasně vyplývá, že záhadný muž pracuje jako akrobat na U-rampě, na kterou jezdí každé ráno metrem, a všechny své úspory pravděpodobně utratil za novou Nokii 9210.

Inu, jak s oblibou říká jeden nejmenovaný pracovník nejmenovaného největšího operátora v ČR (jen pro pořádek - je to ten, co má nejlepší pokrytí široko daleko): „Nokia, Collecting People.“

 

Diskuze (35) Další článek: Eurotel má prvního milionáře

Témata článku: Nokia, Pór, Kolo