Nokia barví nazeleno. Bude to Android, nebo kachna?

Jakoby nestačily neustále přicházející fotky a informace o první Nokii s Androidem, Finové začali dráždit. Není to celé jen povedená novinářská kachna?

Nokia poslala pozvánku na pondělní tiskovou konferenci a později ještě podrobnosti k akci. Oba dokumenty jsou zelené, na zeleno se před týdnem (dočasně) přebarvily všechny stránky Nokie na sítích Facebook, Twitter a YouTube. Komentátoři mají jasno v tom, že nás firma připravuje na příchod smartphonu s Androidem, jehož logo má podobu zeleného robota.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Pozvánky na tiskovou konferenci společnosti Nokia na letošním Mobile World Congressu. Je náhoda, že jsou zelené?

Zní to docela logicky, všechno to do sebe zapadá, ale pak se na oficiálním kanálu Nokie na YouTube objevilo video se zelenou kachnou. Další den druhé a tak to zřejmě půjde až do pondělka. Co se nám Nokia snaží říct? Není celý její projekt „Nokia X, Nokia s Androidem“ jen z Finska řízená novinářská kachna?

Další a další přicházející fotografie Nokie X se zdají být nevyvratitelné, ale kdo ví… Ať tak či tak, Nokii se už teď povedla jedna věc. Získala naši pozornost a její tisková konference bude jednou z těch, které v Barceloně rozhodně nevynecháme.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Je to Android, ale v Nokii X se snaží vypadat jako Windows Phone. Obrázky: coolxap.com
Diskuze (31) Další článek: Ředitel automobilky Tesla Elon Musk potvrdil jednání s Applem

Témata článku: Nokia, , Nokia X, Nokia X+, Bar, Mobil World Congress, Oficiální kanál, #Android,