Nokia Game 2003: den pátý

Máme za sebou pátý den herní mánie Nokia Game. Získali jsme další písmeno tajné zprávy, navštívili jsme japonské metro a objevila se nová hra.

Flo MMS - pozdrav z Japonska

Zpráva od naší hlavní hrdinky Flo tentokrát dorazila až z japonského metra.

SoFlo - 25
SoFlo MMS - z japonského metra

Tokio, Japonsko
Zdá se mi, že ten chlapík, který do mě tlačil ve vlaku, byl placen ženskou zaměstnanou v tokijském metru, která se jmenuje Subber. Potřebuji pomoct najít správnou stanici metra!


Zpráva ukrývala další písmeno - "E". Poslední slovo tajné zprávy je tedy "WHITE" - bílý.

Subber: hra z metra

Další hrou, v pořadí již třetí (pokud nepočítáme různé dráhy z FloBoardingu), Nokia Game je Subber.Stejně jako u hry BoomBlader je ovšem znepřístupněna heslem. Nápověda je přímo u zadávání hesla - "Jestli se červená čára dotkne zelené, prohráls. Subber". Protože zpráva od Flo přišla z Tokia, a "čára" tedy "line" v angličtině znamená i linku metra, musí hráči přijít na to, v které stanici v tokijském metru se střetává červená a zelená linka. Název této stanice je přístupovým heslem ke hře.

Samotná hra je podobná zvláštnímu kulečníku, kdy se hráč snaží dostat svojí hrdinku do dveří metra dříve než protihráč. Zamířit, zvolit sílu úderu a vypálit - to je základ úspěchu. Aby vše nebylo tak jednoduché, jsou v cestě lidé v metru, kteří trochu překážejí v hrací dráze, a speciální figury - pes a sestřička, které ubírají nebo přidávají sílu na úder.

Subber - login Subber 
Hra Subber - zvláštní kulečník s postavami ze hry

Dnes končí hra BoomBlader

Možnost získat body v druhé hře s názvem BoomBlader - tedy laborováním s bakteriemi pod mikroskopem - končí dnes ve 13.00 hodin. V pořadí je to letos již druhá průběžná hra, která končí a nebude jí možné do finále Nokia Game již hrát.


Aktuální zpravodajství, rady a zkušenosti s Nokia Game 2003 najdete na české neoficiální stránce
www.nokia-game.cz
Diskuze (1) Další článek: Eurotel zlevnil na Vánoce většinu mobilů

Témata článku: Nokia, Game, Tokio, Den, Nokia G