Nokia Game 2003: den pátý

Diskuze čtenářů k článku

Tonda7650  |  24. 11. 2003 22:34

Nevim kolik z vas nokiagame hraje,ale ja a jeste jeden kolega z prace jsme se do toho pustily. registrace probehla dobre,jen ze neslo dodatecne zmenit jmeno a tak musim hrat s tim ktere jsem si neuvazene zvolil(sve tel cislo(uz mi par lidi volalo)).Ale jak rikam.Byla to moje chyba.

Prvni hra floboardig intro se mi vic jak vyvedla a behem chvile jsem byl mezi prvnimi.Rikal jsem si ze mozna budu mit sanci vyhrat i telefon a zacinal jsem i premyslet co s nim udelam.....

Po startu mi ale az tak do skoku nebylo.Prvni den,kdy si vsichni hraci hrabaly co nejvyssi skore jsem byl v praci cely den a tak jsem nemohl hrat s ostatnima a zjistovat jak hra funguje.Druhy den jsem se dozvedel ze hraji 2 lidi proti  sobe.Nejdrive se mi tato myslenka libila,ale pak jsem prisel na to jake nevyhody to v sobe skyta. Neustale odpojovani protihrace a ja jsem zustal na mem malem skore,protoze dal me lidi nepustily.Hned jak vydeli ze by to mohly prohrat,hru ukoncily specialnim figlem,aby jim zustala moznost vyhravat dal a pritom vam se nic nepricetlo(zadny bod).

V druhe hre to bylo podobne a tak jsem si rekl ze k te treti opravdu zasednu.hral jsem 4 hodiny(opravdu nekecam)v kuse jednu trapnou hru a muj vysledek? Nestal ani za nic.Situace se opakuje a lidi kteri nechteji prohrat jsou vsude.

Snad se do dalsiho roku nokiagame povede lip a bude osetrena od takovyhto darebaku.

Jake mate vy zkusenosti s letosnim rocnikem a jak se vam libi???

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor