Nokia N8 v redakci (fotogalerie)

Vlajková loď finské Nokie, první komunikátor se Symbianem^3, přístroj s největším fotočipem mezi mobily. To vše máme teď v redakci.

Nastal den s velkým N, do redakce dorazila multimediální chlouba a naděje finské Nokie, model N8. Než se pustíme do prvních testů, podívejte se na fotky. Nepřehlédněte ani letmé fotosrovnání s iPhonem 4 – právě s touhle dotykovou modlou se bude muset Nokia N8 na trhu poprat a tomuhle srovnání se nebudeme vyhýbat ani my.

Ptejte se! S telefonem se teprve začínáme seznamovat a právě vy nám v tom můžete pomoct. Je něco, co vás ohledně Nokie N8 zajímá? Zeptejte se nás v diskuzi.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Diskuze (112) Další článek: Navigovat.cz nově jako součást MobilManie

Témata článku: Nokia, Nokia N8, Foto, Fotogalerie, Red, Chlouba, F +, Reda