Nokia zítra zřejmě uvede nový mobil 3650

Podle serveru Mobil.se zítra na tiskové konerenci uvede Nokia nový model 3650, který bude mít barevný displej, kameru, operační systém Symbian, Bluetooth, MMS, GPRS, Javu apod. Jeho velikost bude 130 x 57 x 26 mm a hmotnost 130 gramů; mobil je navíc triální. Pohotovostní doba by měla být 200 hodin, doba hovoru pak čtyři. Podle obrázku, který je na Mobil.se k vidění, je design velmi netradiční a klávesnice vypadá jako číselník starého analogového telefonu.

Oživeno 21.07: Na světových internetových diskusních fórech se živě spekuluje. Prý by nakonec mělo jít o dva mobilní telefony s barevným displejem. Nokia je představí u příležitosti akce Totally Board, který se koná v Marseille, kde v pátek ve tři hodiny začíná tisková konference. Na stejné akci - jde o soutěž a přehlídků snow-, skate- a dalších boardistů - Nokia před dvěma lety uvedla model 3310. Na adrese www.nokia.com/press bude vysílán přímý audiopřenos z tiskovky. Jestli ji budete chtít sledovat, stáhněte si Real Player 8.0.

Hned jak budou k dispozici oficiální (anebo konkrétnější neoficiální) informace, hned se samozřejmě objeví na MobilManii.

Diskuze (22) Další článek: Chcete s Oskarem testovat MMS?

Témata článku: Nokia, MOBI, Nov, Nový mobil, Mobil, Světový internet