Nová aplikace Googlu vám pomůže ušetřit mobilní data na cestách

Nekontrolovatelná ztráta mobilních dat na cestách je věčným problémem. Někdo si data neustále vypíná a hlídá je, další pořídí neomezený tarif. Co když ale chcete mít data více pod kontrolou? K tomu poslouží nová aplikace Googlu jménem Triangle. V ní si můžete přesně vymezit, jaké aplikace používají data a do jaké míry, nastavíte si omezení, případně VPN, nezávisle na tom, zda jste na síti 2G, 3G nebo 4G.

Klepněte pro větší obrázek
Vyberte aplikace, nastavte si limity a zbytečně neutrácejte

To se hodí především když používáte velmi žravou aplikaci, jakou je například Instagram, a nechcete utrácet příliš. Je to také dobrý způsob, jak zamezit aplikacím stahovat nechtěná data na pozadí. Nastavit si můžete i časové rozestupy, například povolit aplikaci používat data v následujících 10 minutách, načež se přístup automaticky vypne. Triangle můžete stahovat na tomto odkazuGoogle Play verze u nás prozatím není dostupná.

 

Jak vybrat levný chytrý telefon:

Diskuze (4) Další článek: Powerbanky nemusí být nudné. Tady máte čtyři, které se vymykají

Témata článku: Google, , , , , , , , Mobil Data, Dobrý způsob, Nov, Triangl, Časový rozestup, APK, Cesta, Data, Věčný problém, Nová aplikace, MOBI, Mobil, Aplikace,