Nová zařízení od Vodafonu: 2 smartphony, 1 tablet

Vodafone zařadí od května do nabídky celkem tři nová brandovaná zařízení. Dva smartphony a jeden tablet se soustředí hlavně na nízkou cenu.

Vodafone rozšíří od května svou nabídku o tři nová brandovaná zařízení. Jde o dva smartphony a jeden tablet – všechny pracují s operačním systémem Android a nesou logo operátora. Vodafone Smart Prime 6 je levný smartphone s LTE. Vodafone Smart First 6 je základní smartphone vhodný například pro seniory. Vodafone Tab Prime 6 je tenký a lehký tablet.

Klepněte pro větší obrázek

Vodafone Smart Prime 6 je nástupcem loňského modelu Smart 4 Power. Vyznačuje se pětipalcovým HD displejem a použitím operačního systému Android 5.0 Lollipop. O výkon se stará čtyřjádrový procesor od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 1 GB operační paměti. Vestavěná paměť nabídne prostor 8 GB a dá se rozšířit kartou microSD. Zařízení podporuje NFC, všechna tuzemská pásma LTE a disponuje dvojicí fotoaparátů (8 a 2 Mpx). K dispozici bude ve variantě hliníkově stříbrná za cenu 3 277 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Vodafone Smart Prime 5

Základní model Vodafone Smart First 6 nabídne čtyřpalcový displej a operační systém Android 4.4 KitKat. Operátor zařazuje telefon do nabídky jako model vhodný pro seniory. Telefon pohání dvoujádrový procesor MediaTek MT6572M a využívá 512 MB operační paměti. Součástí základní výbavy je rozšiřitelné 4GB interní úložiště a 2MPx fotoaparát, který dokáže interpolovat snímky na rozlišení 3 Mpx. Levný Android vyjde na 1 877 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Vodafone Smart First 6

Vodafone Tab Prime 6 má být podle operátora nejtenčím a nejlehčím tabletem ve své kategorii. Na 9,6palcové úhlopříčce dotykového displeje bylo použito rozlišení 1 280 × 800 bodů. Tablet pohání čtyřjádro od Qualcommu s taktem 1,3 GHz, o chod aplikací se stará 1 GB RAM. Tablet disponuje slotem na SIM kartu a umí využít LTE síť. Součástí výbavy je dvojice fotoaparátů (5 a 2 Mpx) a vnitřní paměťové úložiště 16 GB rozšiřitelné kartou microSD. Tablet postavený na Androidu 5.0 Lollipop lze zakoupit za 4 877 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Vodafone Tab Prime 6
Diskuze (20) Další článek: Nokia nabídne androidový tablet N1 brzy také mimo Čínu

Témata článku: , , , , , Vodafone Smart, Vodafone Smart First 6, Vodafone Smart Prime 6, Vodafone Tab Prime 6, Vestavěná paměť, Zařízení, Základní smartphone, Tab, Zář, Nov, SMA, Voda,