Nové bláznivé příslušenství nejen k mobilům Motorola

Nové příslušenství od Motoroly, které bylo představeno v Miláně, se vyznačuje nejen nadčasovým designem, ale především vysokou užitnou hodnotou. Chcete vidět, jakým směrem se může vydat kosmicky funkční design - račte dál.

Čtvrteční představení Motoroly v Miláně bylo úžasnou přehlídkou dnešních možností na poli mobilní komunikace. Za pozornost jistě stojí seznámit se s originálním příslušenstvím pro její telefony. S některými jsme se mohli setkat již dříve, většina příslušenství však byla k vidění poprvé. Jsme rádi, že jako první vám můžeme nabídnou pohled pod pokličku chystaných překvapení.

Hlasitá pecka

Jelikož nejnovější modely nedisponují vestavěným hlasitým handsfree – nabízí Motorola možnost připojit si handsfree externí. Futuristicky vyhlížející koule, která nezapře sportovního ducha je neskutečnosti stolní hlasité handsfree. Jednoduše se zapojí do telefonu a může fungovat. Napájena je z baterie telefonu, nebo z cestovní nabíječky či dokonce z auto nabíječky. Slouží pro pohodlné vykecávání při konferenčních hovorech nebo jednoduše, když máme plné ruce práce. Zařízení je kompatibilní s modely V.60, V.60i, V.66, V.66i, V.120, P280, T280i, T270, T720, V.70 a stolní nabíječkou od Motoroly.

Klikněte si pro větší obrázek.

Švýcarská stolní nabíječka

Další zařízení, které mě docela nadchlo, je stolní nabíječka. Nabíječka od Motoroly se od běžných liší tím, že nenabíjí jen mobilní telefon, ale zároveň také náhradní baterii, která se má svou pozici na zadní straně. Chytrý nápad byl zařadit na čelo přístroje analogové hodiny. Nyní máte jasný přehled jak dlouho už nabíjíte a také jak dlouho už telefonujete, neboť hlasité handsfree představené v předešlém odstavci lze snadno zapojit i do téhle nabíječky. Pro hlasité handsfree je určen konektor ze zadní strany přístroje. Data ve svém mobilu můžete také synchronizovat se stolním počítačem pomocí Data Connectivity Kitu od Motoroly, který se taktéž zapojí do nabíječky. Zařízení je kompatibilní s modely V.60, V.60i, V.66, V.66i, V.120, P280, T280i, T270 a V.70.

 

Klikněte si pro větší obrázek.

Modrý zub v automobilu

Motorola nabízí bezdrátové handsfree do auta, jenž získalo prestižní ocenění CES Innovations Award. Jedná se o handsfree fungující na technologii Bluetooth. V praxi to znamená, že svůj mobilní telefon necháte klidně třeba v kufříku a přece budete spojeni a můžete využívat handsfree v autě. Určeno samozřejmě pouze pro Motoroly podporující technologií Bluetooth.

Kontejner do auta

Následující zařízení, šíleného designu, patří rovněž do auta. Jedná se o handsfree s nabíječkou. Veškeré kabely jsou vtipně ukryty uvnitř „soudku“ a nikomu nepřekáží, když není handsfree potřeba. Handsfree funguje na stejném principu jako naviják kabelu u našich vysavačů. Soudkovitý tvar přístroje má své opodstatnění. Pasuje téměř do všech stojánku na plechovky. Přítomnost stojánku na plechovky je dnes již nepsaný standard u většiny vozů. Integrovaná nabíječka slibuje, podle slov výrobce, super rychlé nabíjení. Zařízení je kompatibilní s modely V.60c, V.120, P270c, A820c, T720c a V.200.

Klikněte si pro větší obrázek.

Zubaté ucho

Sluchátko, fungující na bezkabelové technologii Bluetooth, získalo rovněž prestižní ocenění CES Innovations Award. Se svými parametry – méně než pět centimetrů v průměru, 29 gramů, hovorová doby 150 minut a pohotovostní doba 35 hodin – je malý, lehký a výkonný. Tlačítko umístěné na sluchátku slouží pro telefonování bez nutnosti „šáhnout“ na mobilní telefon. Dosah sluchátka je kolem deseti metrů. K napájení sluchátka můžete použít kteroukoli nabíječku od Motoroly. Sluchátko by mělo být kompatibilní s ostatními přístroji s technologií Bluetooth, tudíž nejen s přístroji od Motoroly.

  

Klikněte si pro větší obrázek.

A opět jeden naviják

Zajímavé řešení osobní handsfree sady předvedla Motorola a vy se sním můžete seznámit pomocí obrázku. Bondovka je přenosná, kompaktní a lehká. Kabely nikomu neotravují život, protože jsou opět skryty pomocí navíjecího mechanismu. Tím pádem lze bondovku diskrétně nosit stále sebou, aniž by překážela. Vzhledem k tomu, že hlavními uživateli zmiňované bondovky bude mladší generace - mohou si vyměnit přední kryt přístroje a přizpůsob si tak handsfree k obrazu svému. 

Klikněte si pro větší obrázek.


Přečtěte si o všech nových Motorolách:

Diskuze (9) Další článek: Memobox: má hlasová schránka Telecomu smysl?

Témata článku: Motorola, , Mobil, Nov, Mobil m, Dnešní možnost, Motorol, Motor, Innovation award, CES Innovation Award, MOBI, Čtvrteční představení