Nové bonusové balíčky O2: vyberte si, co chcete zdarma

Neomezené volání, 400 SMS zpráv měsíčně, neomezené internetové připojení nebo sleva na O2 TV. Vyberte si, který z nových balíčků od O2 se vám nejvíce líbí.

Balíčků jako na Vánoce

Operátor O2 dnes představil novou nabídku bonusových balíčků. Ty si mohou dopřát noví i stávající zákazníci, a to v období od 1. července 2007 do 30. září 2007. Balíčky jsou na výběr celkem čtyři a zákazník si může vybrat jeden, který se mu nejvíce hodí:

• nekonečné volání – neomezené volání po celý den na jakákoli čísla v mobilní síti O2 a pevné linky (po provolání volných minut)

• balíček SMS zpráv – 400 SMS zpráv měsíčně zdarma do všech sítí

• balíček mobilního připojení – buď O2 Internet Mobil 384 zcela zdarma nebo O2 Internet Mobil 512 se slevou 400 Kč měsíčně

• balíček O2 TV – multimediální televize O2 TV Zábava nebo O2 TV Kino zdarma, resp. se slevou vztahující se na vyúčtování mobilních služeb až do výše ceny vybrané programové nabídky v závislosti na výši vyúčtování za mobilní volání

"Chceme, aby si naši zákazníci sami zvolili službu, o kterou mají zájem. Právě proto jim dáváme výjimečnou možnost volby vybrat si bonus podle vlastního výběru," uvedl Simon Burckhardt, výkonný ředitel pro residenční zákazníky společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává :"S bonusovými balíčky získají naši zákazníci možnost využívat jednu ze čtyř nejvíce vyhledávaných služeb zdarma či s výraznou slevou."

Pro koho jsou určeny

Nabídka platí pro všechny nové tarifní zákazníky, kteří si v období od 1. 7. 2007 do 30. 9. 2007 aktivují vybraný tarif O2 a uzavřou smlouvu na 6 nebo 24 měsíců (12 měsíců v případě studentského tarifu Pohoda Simple). Jeden ze čtyř nabízených balíčků mohou využívat v závislosti na zvoleném tarifu a délce úvazku až 1 rok zdarma nebo s výraznou slevou.

Nabídka se vztahuje i na zákazníky přecházející z předplacených služeb O2 nebo uživatele přecházející se svým číslem od konkurence. Podnikatelé a drobní živnostníci mohou navíc využívat zvolený bonusový balíček o 3 měsíce déle. Nabídku je v případě standardních tarifů možné kombinovat společně i s pořízením nového telefonu za zvýhodněnou cenu.

Délka platnosti smlouvyplatnost bonusového balíčku – noví a přecházející zákazníci
Simple 240, Simple 600, Pohoda Simple*, SMS, Bronz, SilverSimple 980, Simple 1350, Simple 1980, Gold, Platinum, Diamant
soukromé osobypodnikatelé a živnostnícisoukromé osobypodnikatelé a živnostníci
6 měsíců / *12 měsíců2 měsíce5 měsíců4 měsíce7 měsíců
24 měsíců6 měsíců9 měsíců12 měsíců15 měsíců

Z nabídky bonusových balíčků si mohou vybrat také všichni stávající tarifní zákazníci mobilních služeb O2. Stačí pokud si v promo období aktivovat vybraný tarif O2 a uzavřít smlouvu na 24 měsíců či si prodloužit smlouvu s Max verzí tarifu nebo s dotovaným telefonem.

Délka platnosti smlouvyplatnost bonusového balíčku – stávající zákazníci
Simple 240, Simple 600, Pohoda Simple, SMS, Bronz, SilverSimple 980, Simple 1350, Simple 1980, Gold, Platinum, Diamant
soukromé osobypodnikatelé a živnostnícisoukromé osobypodnikatelé a živnostníci
24 měsíců3 měsíců3 měsíců 6 měsíců6 měsíců

Také pro nové uživatele předplacených služeb připravila Telefónica O2 speciální bonusové balíčky. Všichni zákazníci, kteří si v promo období od 1. 7. 2007 do 30. 9. 2007 zakoupí předplacenou O2 kartu, získají podle zvoleného tarifu měsíčně zdarma 50 volných SMS zpráv do všech sítí nebo 20 volných minut na volání na mobilní čísla O2 na území České republiky, a to až na 4 měsíce (4 × 4 týdny).

Tarif předplacené službybonusový balíček
O2 TXT50 volných SMS zpráv měsíčně zdarma
O2 Mix, O2 Fajn20 volných minut měsíčně zdarma

Diskuze (30) Další článek: Americký T-Mobile: kombinace volání přes Wi-Fi a běžnou síť

Témata článku: , , , , , Zákazník přecházející, Délka platnosti, Žďár, Speciální bonus, Nov, Bonusový balíček, Bali