Nové Mapy.cz: Už i na iPhonu můžete stahovat mapy celého světa

Po dlouhém čekání uvolnil Seznam novou verzi aplikace Mapy.cz pro Apple iOS, která přináší spoustu inovací a jednu zásadní novinku. Stejně jako na Androidu si teď můžete do telefonu stáhnout mapy celého světa a později je používat bez připojení k internetu. Stahovat můžete celé státy, u větších  lze volit jednotlivé regiony. Pro představu: kompletní mapy USA zabírají 23 GB.

Zlepšilo se zobrazení map a na iPhonu X vypadají skvěle. Pokud chcete změřit vzdálenost mezi dvěma místy, stačí na daná místa přiložit prsty a aplikace rovnou ukáže vzdálenost mezi nimi. Pokud si do svého telefonu předem stáhnete mapy oblasti kde se pohybujete, můžete pak v dané lokalitě používat navigaci nebo vyhledávání bez internetu. Navigace nově podporuje dalších pět světových jazyků a celkově mám z nové verze skvělý pocit, vývojáři vylepšili prakticky vše.

Google Mapy vs. Mapy.cz: Kdo to dělá lépe?

 

Diskuze (3) Další článek: VYZKOUŠENO: Samsung Dex Pad udělá z displeje touchpad, z mobilu počítač

Témata článku: , , , , , , , Kompletní mapa, Mapa, Apple IOS, Nová verze, Dlouhé čekání, Zásadní novinka, Světový jazyk, Skvělý pocit, Nov, Celý svět, Aplikace,